50PlusMatch – deittisivusto yli 50-vuotiaille

Oletko +50-vuotias sinkku ja vailla tosirakkautta?

Mietitkö mistä löytäisit kypsän toisen puoliskon itsellesi?

50PlusMatch on tarkoitettu sitten juuri sinulle!

50PlusMatch on yli 50-vuotiaille aktiivisille sinkuille suunniteltu deittisivusto, jonka käyttäminen on erittäin helppoa. Jos haluat kypsän parisuhteen, niin olet oikeassa paikassa.

50PlusMatch -sivusto ei ole pelkästään vakavamieliseen deittailuun tarkoitettu sivusto, vaan sieltä voit etsiä vaikka lenkkeily- tai tanssikaveria.

Sutinat-vinkki: 50PlusMatch -deittisivustolla voi solmia pelkän keskusteluyhteyden samanmielisen kumppaniehdokkaan kanssa, eikä treffeille ole pakko heti uskaltautua!

Deittisivuston käyttäjät ovat yli 50-vuotiaita sinkkuja, joten se on kokeneiden ihmisten kohtauspaikka. Treffisivustolla siis voi luottaa siihen, että sinkut etsivät seuraa tositarkoituksella.

Ominaisuuksiensa puolesta 50PlusMatch on eräs kehittyneimmistä seuranhakusivustoista.

Deittisivustolla on huippusuosittu keskustelufoorumi, jossa sinkut vaihtavat päivän kuulumisia. Monet treffit ovat saaneet alkunsa juuri foorumilla syntyneiden keskusteluiden kautta.

Ketkä käyttävät 50PlusMatch -deittisivustoa?

Nuoremmat sinkut ovat ihastelleet 50PlusMatch -sivustoa, mutta deittisivustolle ei ole asiaa, jos ikää ei ole tarpeeksi. Nimikin sen siis jo kertoo: 50PlusMatch -deittisivusto on tarkoitettu vain yli 50-vuotiaille sinkuille.

Naiset ovat 50PlusMatch -sivustolla enemmistössä. Heitä on deittisivustolla 51%, kun taas miehiä on 49% käyttäjistä. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että naiset ovat oppineet käyttämään deittisivustoja etsiessään kumppania jakamaan arjen ilot sekä surut.

Sutinat-vinkki: Yli viisikymppiset sinkut ovat nopeiten kasvava ryhmä treffipalveluiden käyttäjistä, joten älä turhaan arkaile liittyä jäseneksi!

Älä anna 50PlusMatch -deittisivuston englanninkielisen nimen hämätä, sillä deittisovellus on tarkoitettu suomalaisille käyttäjille. Kaikki treffipalstan jäsenet siis puhuvat sujuvaa Suomea.

Deittipalvelu on myös siinä mielessä monipuolinen, että deittisivustolta voi hakea seuraa myös samaa sukupuolta olevista kumppaneista.

Miten deittisivustolle rekisteröidytään?

Jos olet tumpelo tietokoneen tai älypuhelimen kanssa, niin älä suotta pelästy. Tämän deittipalvelu on erittäin helppokäyttöinen, ja opit sen taatusti hetkessä.

Profiilin luominen on tehty helpoksi, mutta sen tekemiseen kannattaa varata aikaa. Laadukkaasti tehdyllä profiililla nimittäin saa moninkertaisen määrän yhteydenottoja.

Sutinat-vinkki: Laita profiiliisi mahdollisimman paljon hyviä valokuvia itsestäsi, niin tulet menestymään paljon paremmin sinkkumarkkinoilla!

Deittisivuston rekisteröitymisprosessi koostuu viidestä osasta:

 • Keksi itsellesi persoonallinen nimimerkki, ja ilmoita deittisivustolle sähköpostiosoitteesi. Seuraavaksi ilmoitat sukupuolesi ja mitä sukupuolta etsit.
 • Sitten deittipalvelu kysyy sinulta yleisiä tietoja, kuten vaikkapa nimeäsi, ikääsi ja koulutustasi. Treffipalvelu esittää sinulle muitakin kysymyksiä, joihin ei tosin ole pakko vastata.
 • Seuraavaksi voit kertoa itsestäsi vapaamuotoisesti. Voit kuvailla itseäsi ja avata hieman sitä minkälaista seuraa olet vailla.
 • Tämän jälkeen deittisovellus haluaa tietää harrastuksistasi.
 • Viimeiseksi tulee tärkein vaihe eli valokuvien lisääminen. Muista että hyvä deittiprofiili syntyy kuvien avulla!

50PlusMatch -deittisivusto tarkistaa profiilit huolellisesti, ettei joukkoon tule henkilöitä, jotka haluavat vain häiritä muita.

Ja sitten tositoimiin!

Kun deittisivusto on tarkistanut profiilisi asiallisuuden, niin voit ryhtyä selailemaan muiden profiileja. Voit myös aloittaa viestittelyn.

Voit käyttää hakutoimintoa avuksesi, kun etsit mielestäsi seuralaista. Voit rajata hakuja erilaisten kriteerien avulla. Voit sulkea vaikka heti pois esimerkiksi tupakoivat ja alkoholia käyttävät sinkut.

Kun kiinnostava sinkku löytyy, niin voit aloittaa viestittelyn valmiilla viesteillä ja kysymyspohjilla. Jos liityt täysjäseneksi, niin voit lähettää yksityisviestejä. Täysjäsenenä voit myös keskustella sivuston chat -palvelussa.

Deittisivusto toimii myös niin, että voit käydä treffipalvelussa keskusteluita isommassa ryhmässä. Myös kahdenkeskiset keskustelut mielitiettysi kanssa ovat tietenkin mahdollisia.

Kuinka paljon 50PlusMatchin käyttö maksaa?

Deittimaailmassa kannattaa usein maksaa deittipalvelun käytöstä, jos haluaa löytää vakavasti otettavia kumppaniehdokkaita. Ilmaiset treffisivustot ovat tunnettuja siitä, että ne ovat pullollaan pelleilijöitä tai pinnallisia ihmisiä, jotka etsivät usein pelkkää seksiseuraa.

Deittipalvelun kuukausimaksu on positiivinen asia, sillä se karsii sellaiset henkilöt pois, jotka eivät ole etsimässä kumppania tositarkoituksella.

50PlusMatchin hinnat ovat vuonna 2021 seuraavat:

 • 1 kuukauden jäsenyys 29,95 euroa / kk
 • 3 kuukauden jäsenyys 19,95 euroa / kk
 • 6 kuukauden jäsenyys 14,95 euroa / kk
 • 1 vuoden jäsenyys 9,95 euroa / kk

Sutinat-vinkki: Puolison etsimisessä kannattaa olla harkitseva, joten jokainen kivi kannattaa kääntää huolellisesti. Sen vuoksi 50PlusMatchissä kannattaa harkita vuoden jäsenyyden ottamista!

Jos otat vuoden jäsenyyden, niin yhden kuukauden hinnaksi tulee vain 9,95 euroa. Summa ei siis päätä huimaa, sillä se vastaa yhtä lounasta.

50PlusMatch palveluun voi kirjautua toki myös ilmaiseksi. Ilmainen profiili on kuitekin huomattavasti rajoittuneempi, sillä siellä voi tehdä vain seuraavia asioita:

 • Voit selailla muiden profiileja
 • Voit lähettää vain 10 kiinnostusviestiä / päivä
 • Voit lukea täysjäsenten viestejä ja vastata niihin
Maksullisena täysjäsenenä kommunikointi on paljon hedelmällisempää:
 • Voit lähettää henkilökohtaisia viestejä (tärkeä ominaisuus!)
 • Voi katsoa kuka on on uteliaisuuttaan katsonut ilmoitustasi
 • Voit viestitellä kahdestaan
 • Pääset tutkimaan muiden täysjäsenien profiileja

Käytäjien kokemuksia 50PlusMatch deittisivustosta

50PlusMatch -sivustosta on vaikea löytää huonoja kokemuksia. Käyttäjät ovat treffisivustoon pääsääntöisesti hyvin tyytyväisiä, sillä moni vakava parisuhde saanut deittipalvelusta alkunsa.

Kun 50PlusMatch -sivustosta lukee kokemuksia, niin palautteesta huokuu läpi lämminhenkisyys. Kypsät sinkut selvästi tapaavat treffipalvelussa toisiaan asiallisissa merkeissä.

Keräsimme tähän muutamia kokemuksia 50PlusMatch -deitttisivustosta:

”Mieheni karkasi nuoremman naisen matkaan pian 60-vuotispäivieni jälkeen. Pitkään mietin, että olikohan tämä nyt sitten parisuhteiden osalta tässä, mutta sitten liityin 50PlusMatchiin. Löysin sieltä pian Markun, jonka kanssa on käyty kohta vuoden verran tansseissa. Yhteenmuutosta on myös puhuttu.”

Sirpa, 63v.

”Tässä on sen verran elämää nähty, ettei pelailut teinipimujen kanssa enää kiinnosta. Arvostan rehellisiä naisia, joilla on viidenkympin paalu jo ylittynyt. Heitä tällä sivustolla tuntuu mukavasti riittävän, silä ei ole viikonloppuisin täytynyt yksin saunoa.”

Kari, 55v.

”Olen nuoresta tytöstä lähtien tykännyt vanhemmista miehistä. Kun täytin 50-vuotta niin liityin heti 50PlusMatchiin. Olen löytänyt paljon keskustelukummapneita sekä jo yhden varteenotettavan sulhasehdokkaan.”

Elisabeth, 50v.

Kannattaako 50PlusMatch -deittisivustoa kokeilla?

Jos haluat seuraa kypsistä yli 50-vuotiaista sinkuista, niin 50PlusMatch -deittipalvelu on todennäköisesti paras deittisovellus sinulle.

Deittisivustosta on paljon hyviä kokemuksia ja sen käyttäminen on helppoa, joten annamme treffipalvelulle arvosanaksi 4,8 / 5.

Rating: 4.5 out of 5.

Jos tämä arvostelumme herätti kiinnostuksesi, niin tästä linkistä pääset käyttämään 50PlusMatch -sivustoa ilmaiseksi: