Kokemuksia Match.com -deittisivustosta

Tällä sivustolla sinkut ovat liikenteessä tositarkoituksella!

Treffipalstojen kestosuosikki!

Yhdysvalloissa vuonna 1995 perustettu Match.com lienee maailman tunnetuin deittisivusto. Taustalla toimivan emoyhtiön erikoisalaa on nettideittailu, sillä se omistaa muun muassa Tinderin.

Matchin suosio ei näytä hiipumisen merkkejä, sillä sivusto on maailman viidensadan suosituimman nettisivuston joukossa yhä edelleen. Suomessa Match aloitti jo vuonna 2002, joten sekin kertoo jotain siitä, että sivusto todella toimii.

Kenelle Match.com -treffisovellus sopii?

Match-deittipalvelun avulla lukemattomat sinkut ovat löytäneet itselleen elämänkumppanin. Match sopii siis sinkulle, jotka eivät hae pelkkää seksiseuraa, vaan etsivät kumppania tositarkoituksella.

Suurin osa Matchin käyttäjistä ilmoittaa hakevansa vakituista elämänkumppania tai seurustelusuhdetta. Monet myös kertovat haaveilevansa ystävästä, jonka kanssa voi osallistua viikonlopputansseihin tai lähteä vaikkapa lenkkipolulle.

Match.com siis sopii kaikille asiallisille seuranhakijoille, jotka haluavat löytää elämäänsä tosirakkautta.

Minkä ikäisille sinkuille seuraa?

Match sopii kaikille +18-vuotiaille sinkuille. Tyypillinen Matchin käyttäjä on noin 30-vuotias sinkku, joka haluaa muutakin kuin seksiseuraa. Valtaosa Matchin käyttäjistä haluaa vakituisen seurustelukumppanin.

Match-deittipalvelussa on eniten rekisteröityneitä käyttäjiä pääkaupunkiseudulta ja muista isoista kaupungeista. Pienillä paikkakunnilla asuvien kannattaa ehkä ensin kokeilla vaikka Eliittikumppani.fi -sivustoa.

Matchin käyttäjäkunta koostuu 18-55-vuotiasta sinkuista, joten valinnanvaraa löytyy. Heitä vanhemmille seuranhakijoille suosittelemme mieluummin 50PlusMatch -deittipalvelua.

Matchistä voi hakea treffiseuraa myös ulkomailta, sillä se on kansainvälinen palvelu.

Miten Match.com deittisivustolle rekisteröidytään?

Rekisteröityminen sivustolle ei vie kuin muutamia minuutteja. Rekisteröityminen on ilmaista, jonka jälkeen pääset heti tutkailemaan palvelun sinkkuja.

Kun olet täyttänyt perustiedot, niin pääset ohjattuun prosessiin. Kolmivaiheinen prosessi kysyy ensin sinulta perustietoja, kuten sukupuolta, ikää ja kotipaikkakuntaasi.

Sen jälkeen pääset lisäämään itsestäsi tietoja. Voit kertoa vaikka, että tupakoitko tai käytätkö alkoholia. Voit myös kertoa esimerkiksi että mitä harrastat tai haluatko lapsia.

Sinun kannattaa antaa mahdollisimman paljon tietoa itsestäsi, koska antamasi informaation avulla sinulle etsitään ”matchejä.”

Sutinat-vinkki: Muista olla rehellinen profiilia laatiessasi, sillä valehtelusta kiinnijääminen ensitreffeillä on supernoloa!

Profiiliin pitää myös lisätä valokuva. Jos laitat ilmoitukseen 10 eri kuvaa itsestäsi, niin mahdollisuutesi sinkkumarkkinoilla menestymiseen moninkertaistuvat.

Tutkimusten mukaan useilla hyvillä valokuvilla varustettu deittiprofiili saa huomattavasti enemmän yhteydenottoja, kuin yhdellä kuvalla varustettu deittiprofiili.

Kokonaisuudessaan profiilin luominen Matchiin on varsin helppo tehtävä.

Mitä Matchin käyttäminen maksaa?

Match on maksullinen palvelu, mutta deittimaailmassa se on vain hyvä asia: sivustolla on sinkkuja, jotka ovat liikenteessä tositarkoituksella.

Puolison etsiminen on pitkäjänteistä puuhaa, eikä ensimmäistä vastaantulevaa tarjokasta kannata välttämättä valita. Jotta saisit deittisivustosta kaiken irti, niin kannattaa heti harkita edullista kuuden kuukauden jäsenyyttä.

Sutinat-vinkki: Deittipalvelussa kannattaa esittää hieman vaikeasti tavoiteltavaa, eikä jokaisen halukkaan kanssa kannata lähteä treffeille. Tutkaile ja tutustu tarjontaan huolellisesti ennen kuin teet peliliikkeitä!

Matchin perusjäsenyys maksaa:

  • 1 kuukauden jäsenyys maksaa 39,99 euroa kuussa
  • 3 kuukauden jäsenyys maksaa 19,99 euroa kuussa
  • 6 kuukauden jäsenyys maksaa 9,99 euroa kuussa

Matchin voi maksaa luottokorteilla tai PayPal-palvelulla.

Käyttäjien kokemuksia Match.com -deittipalvelusta

Match on eräs Suomen suurimmista deittisivustoista, jos katsotaan kuukausittaisia kävijämääriä. On siis selvää, että mielipiteitä on puolesta sekä vastaan. Hyvää palautetta tuntuu kuitekin olevan huomattavasti enemmän.

Keräsimme tähän muutamia esimerkkejä tyytyväisiltä käyttäjiltä:

“Olin Tinderin jäljiltä todella hajalla nettideittailuun, mutta Matchin myötä homma sai uudestaan tuulta purjeisiin. Olen tavannut tosi paljon fiksuja ihmisiä, joista yhdestä on tullut jo tosi läheinen.”

Sirpa, 40v.

“Tapasin kolmen kuukauden jäsenyyden jälkeen ihanan naisen, jonka kanssa olemme harrastaneet matkailua ja vähän petipuuhiakin:) Tässähän tuntee itsensä taas ihan parikymppiseksi pojankoltiaiseksi!”

Martti, 42v.

“Välillä tuntuu, että saa vähän liikaa huomiota miehiltä ja naisiltakin, mutta oikeastaan se vaan imartelee. Vielä kun uskaltaisin lähteä ensimmäisille treffeille…”

Liisa, 26v.

“Olin jo heittänyt kirveen kaivoon emäntien kanssa, kunnes tapasin Matchissä Kaarinan. Viikonloppuna nautittiin taas luonnosta yhdessä, jonka jälkeen rentouduttiin rantasaunan lauteilla. Huh, mikä fiilis!”

Sammy, 45v.

Kannataako Match-deittisovellusta kokeilla?

Jos olet +18-vuotias sinkku, ja etsit muuta kuin seksiseuraa, niin Match voi olla sinun treffipalvelusi. Voimme suositella Matchiä vilpittömästi fiksuun seuranhakuun!

Annamme match.com treffisivustolle arvosanaksi 4,7 / 5

Rating: 4.5 out of 5.

Jos kiinnostuit Match.com -deittisivustosta, niin voit käydä tästä linkistä kokeilemassa sitä ilmaiseksi!