Ashley Madison – seuraa varatuille

Tökkiikö arkinen avioseksi?

Oletko sinkku, joka haluaa päästä petipuuhiin?

Sitten sinun kannattaa ehkä kokeilla Ashley Madison -treffisivustoa!

Vinkki: Ashley Madison on miehiä etsiville naisille täysin ilmainen treffipalvelu!

Victoria Milan -deittisivusto on tunnetuin treffipalvelu seksiseuraa hakeville, mutta koska kysyntää ja tarjontaa riittää, niin kilpailijoitakin on markkinoilla. Eräs kokeilemisen arvoinen seksiseuranhakusivusto on Ashley Madison -deittisovellus.

Ashley Madison -deittisivusto perustettiin vuonna 2002 Kanadassa, josta se rantautui Suomeen vuonna 2012. Sivusto on saanut nimensä kahden suositun amerikkalaisen tytönnimen, Ashleyn ja Madisonin, mukaan.

Deittisivusto ei ole treffimarkkinoilla mikään pikkutekijä, vaan se toimii 45:ssä eri maassa. Kohusivuston mukaan seksiseuraa hakevia sinkkuja on maailmanlaajuisesti yli 34 miljoonaa.

Ashley Madison -deittisivusto toimii sillä periaatteella, että varatut ihmiset voivat hakea sieltä itselleen salaista seksiseuraa. Kansankielessä puhutaan siis pettämisestä.

Ashley Madison -deittisivusto sopii varattujen lisäksi myös sinkuille sekä pariskunnille, jotka haluavat elämäänsä ylimääräistä sutinaa. Tämä tarkoittaa sitä, että Ashley Madison -treffipalvelusta haetaan kuumaa seksiseuraa, eikä lainkaan vakavia parisuhteita.

Ketkä käyttävät Ashley Madisonia?

Ashley Madison -deittisivustolta voi löytää seuraa +18-vuotiasta seuranhakijoista. Yläikärajaa treffipalvelussa ei ole.

Kymmenien tuhansien suomalaisten seksiseuranhakijoiden joukossa on henkilöitä, jotka parisuhteestaan huolimatta etsivät seksiseuraa vieraista ihmisistä.

Ashley Madison -deittisivusto ei ole kuitenkaan pullollaan ns. pettäjiä, vaan ihmisiä päätyy sivustolle erilaisista syistä. Moni jäsen saattaa esimerkiksi elää puolisonsa kanssa vapaassa suhteessa, jolloin sivustolle on kirjauduttu puolison siunauksella.

Sutinat-vinkki: Jos etsit vakavaa parisuhdetta, niin kokeile Ashley Madison -deittisivuston sijaan esimerkiksi E-kontakti tai Eliittikumppani -treffisivustoja!

Parisuhteissa on myös tilanteita, joissa seksi ei luista syystä tai toisesta. Puolison haluttomuuden tai sairauden vuoksi on voitu yhdessä päätyä ratkaisuun, että toinen puolisko voi luvan kanssa hakea seksiseuraa netistä.

Myös vapaamieliset parit hakevat seksiseuraa Ashley Madison -deittisivustolta. Muuttuvassa maailmassa ns. swinger-ilmiö on kasvussa. Kun avioliittoseksi alkaa kyllästyttämään, niin villit parit hakevat seksiseuraa kolmansista pyöristä ja toisista pareista.

Miten Ashley Madison -deittisivusto toimii?

Victoria Milan -deittisovelluksen tavoin Ashley Madison -deittisivusto pitää tärkeänä yksityisyyttäsi. Deittipalvelu on rakennettu niin, että voit etsiä siellä seuraa ilman, että puolisosi tai työkaverisi pääsevät kärryille tekemisistäsi.

Rekisteröityminen Ashley Madison -deittisivustolle vie vain pari minuuttia. Deittisovellus haluaa tietää vain sukupuolesi, ikäsi, postinumero ja sähköpostiosoitteesi. Sitten pääset tositoimiin.

Sutinat vinkki: Ashley Madison -deittisivustoa varten kannattaa luoda joku ilmainen sähköpostiosoite, jota käytät vain Ashley Madisonissa!

Ashley Madison -deittisivusto kysyy rekisteröitymisvaiheessa myös muita kysymyksiä, kuten esimerkiksi painoasi. Ylimääräiset kysymyksen voi ohittaa, ja profiilia voi päivittää myöhemmin lisää.

Mitä Ashley Madison -deittisivuston käyttäminen maksaa?

Seksiseuraa hakeville villikissoille on kerrottavana iloinen uutinen: Ashley Madison -deittisivusto ilmainen kaikille naisille, jotka etsivät seksiseuraa miehistä!
Naisille, jotka etsivät seksiseuraa toisista naisista, on palvelu maksullinen. Palvelu on myös maksullinen miehille, jotka etsivät naisista seksiseuraa.
Miehet voivat tosin tutustua Ashley Madison -deittisivustoon ilmaiseksi. Ilmainen jäsenyys on kuitenkin palveluiden osalta rajallinen.
Ilmaisjäsenenä voit tehdä seuraavia toimia:
  • Voit jakaa kuviasi deittipalvelussa
  • Voit luoda treffiprofiilin ja tutkia muiden jäsenten deittiprofiileita
  • Voi iskeä silmää

Kun haluat aloittaa keskustelun kiinnostavan ihmisen kanssa, niin sinun täytyy ostaa ns. pistepaketteja. Ashley Madison -deittisivuston halvin pistepaketti maksaa 59 euroa. Sillä saa 100 pistettä, joita voi käyttää viestittelyn aloittamiseen.

Tarjolla on myös muita pistepaketteja. Suosituin on klassikko-pistepaketti, jolla saa 500 pistettä. Niiden avulla voi aloittaa 62 eri keskustelua. Klassikko-paketin hinta on 179 euroa.

Kaikista edullisimmaksi tulee kuitenkin exclusive-paketti, joka maksaa 299 euroa. Paketin 1000:lla pisteellä voi aloittaa peräti 125 salaista keskustelua. Paketilla saat myös korostettua profiilisi 30:n päivän ajaksi täysin ilmaiseksi.

Käyttäjien kokemuksia Ashley Madison -deittisivustosta

Ashley Madison -deittisivusto jakaa mielipiteitä, koska se on ns. pettäjäsivusto. Moni moraalivartija parjaakin sivustoa keskustelufoorumeilla vain sen kyseenalaisen perusajatuksen eli pettämisen vuoksi.

Ashley Madison -deittisivusto on kuitenkin pullollaan seksiseuraa hakevia ihmisiä, jotka ovat deittisivustolla puolisolta saadun luvan kanssa.

Ashley Madisonista on myös kokemuksia, joiden mukaan vapaamieliset parit ovat ottaneet treffisivun haltuunsa.

Keräsimme tähän muutamia käyttäjien kokemuksia Ashley Madisonista:

”Olemme vaimon kanssa aika vapaamielisiä ja moraalimme seksiasioiden kanssa on löyhää. Meillä on Ashley Madison -deittisivustolla yksi ilmoitus, jota tutkailemme aina yhdessä. Muutamilla seksitreffeillä on jo käyty.”

Hartsa, 34v.

”Olen sinkku, mutta Ashley Madison -deittisivustolla esiinnyn varattuna investointipankkiirina. Se ei tunnu daameja kiinnostavan, vaan käyn säännöllisesti harrastamassa seksileikkejä varattujen puumien kanssa.”

Patrick, 27v.

”Mieheni sairastui vakavasti muutama vuosi sitten, jolloin myös seksi loppui. Minulla on yhä tarpeita, joita tyydytän Ashley Madison -deittisivuston avulla. Mieheni ei tiedä asiasta, mutta ei kysele mitään, jos olen vaikka yön poissa kotoa.”

Lisbeth, 44v.

Kannattaako Ashley Madison -deittisivustoa kokeilla?

Sinun täytyy ihan itse päättää, sopiiko Ashley Madisonin kaltainen palvelu luonteellesi tai elämäntilanteellesi. Jos mielestäsi sopii, niin teknisesti ja tarjonnan puolesta Ashley Madison -deittisivustoa kannattaa kokeilla.

Markkinoilla on myös Victoria Milan -seksisivusto, jota kannattaa myös ehdottomasti kokeilla. Jos haluat saada ilon irti molemmista deittisivustoista, niin mikään ei estä sinua luomasta molemmille profiilia!

Annamme Ashley Madison -deittisivustostolle arvosanaksi 4,2 / 5.

Rating: 4 out of 5.

Jos kiinnostuit Ashley Madison -deittisivustosta, niin voit ryhtyä käyttämään sitä ilmaiseksi tästä linkistä: