E-Kontakti – kokemuksia kotimaisesta deittisivustosta

Haluatko löytää seuraa tositarkoituksella?

Kaipaatko tanssikaveria?

Etsitkö aitoa keskustelukumppania?

E-Kontakti on mielestämme eräs parhaista deittipalveluista vakavan parisuhteen löytämiseksi, sillä kyseisellä deittisivustolla on paljon halukkaita ja kypsiä sinkkuja.

E-Kontaktissa ollaan liikkeellä tositarkoituksella, eikä se ole mikään seksisivusto. E-kirjain ei siis tarkoita erotiikkaa, toisin kuin joskus luullaan:)  

E-Kontakti seuranhakusivusto on Suomen suurin treffipalsta. Se on täysin suomalainen nettideittipalvelu sinkuille, jotka etsivät elämäänsä tosirakkautta. E-kontaktin avulla voi myös löytää ihan vain uusia ystäviä ja tuttavia.

E-kontakti mainostaa, että jopa 75% sinkuista löytää heidän treffisivustonsa avulla seuraa. Löytyykö sieltä sitten sinun elämäsi rakkaus – sitä ei voi kukaan vielä tietää. Yksi asia on kuitenkin varma: E-kontaktin avulla sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä treffeille.

Kenelle E-Kontakti treffisovellus sopii?

E-Kontakti mainostaa itseään aitojen ihmisten kohtauspaikkana, ja mielestämme kyseinen mainoslause sopii deittipalvelulle hyvin. Kyseinen treffisovellus on tarkoitettu sinkuille, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. 

E-Kontakti on iso, mutta helppokäyttöinen treffisivusto. Tuhannet sinkut etsivät siellä aktiivisesti seuraa päittäin. Deittisovellus on kuuluisa siitä, että treffisivuston sivulla vieraillaan jopa 300 000 kertaa joka kuukausi.

Jos siis olet sinkku, joka haluaa vakavan parisuhteen, niin E-kontakti on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen sivusto seuranhakuun.

Minkä ikäisille sinkuille seuraa?

Treffipalvelu on avoinna kaikille +18-vuotiaille sinkuille. Niin nuorta seuraa sieltä on kuitenkin hankala löytää, sillä suurin osa sinkuista on +30-vuotiaita.

Eniten treffipalvelussa seuraa hakevat yli +40-vuotiaat sinkut, joten deittisivusto sopii parhaiten kypsille aikuisille.

Sutinat-vinkki: Jos haluat löytää pelkkää seksiseuraa, niin E-kontakti ei ole oikea deittisivusto siihen tarkoitukseen!

E-Kontakti deittipalvelu ilmoittaa, että 45% heidän sinkuista on naisia, joten sukupuolijakauma on hyvin tasainen. Esimerkiksi Suomi24 -treffisivustolla sinkkunaisia on noin 30 prosenttia.

Seksuaalinen suuntautuminen ei ole E-Kontakti deittisovelluksessa este, sillä sivustolla voivat myös samansukupuoliset etsiä seuraa tositarkoituksella.

Eli jos olet aikuinen ja kypsä sinkku, joka etsii seuraa tositarkoituksella, niin kyseinen deittisivusto on sinulle kokeilemisen arvoinen paikka löytää vakava parisuhde!

Miten E-Kontakti deittipalvelu toimii?

E-Kontakti on selkeä ja helppokäyttöinen treffisivusto. Deittisovellus on siitä hyvä, että sitä voi käyttää tietokoneen lisäksi kätevästi älypuhelimella, missä ja milloin tahansa.

Palvelun tehtävänä on auttaa sinkkuja löytämään elämäänsä rakkautta: luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti.

Treffipalvelun käyttäminen on hauskaa puuhaa, ja oma deittiprofiili syntyy hetkessä. Hyvään profiiliin kannattaa panostaa, sillä mitä parempi profiili sinulla on, niin sitä enemmän saat yhteydenottoja.

Voit rekisteröityä treffipalveluun ilmaiseksi, jonka jälkeen pääset tutustumaan muiden profiileihin ja palvelun toimintaan. Voit siis käydä ilmaiseksi kurkkaamassa millainen palvelu on ja miten se toimii – ilman että sitoudut mihinkään.

Sutinat-vinkki: Maksullinen palvelu kannattaa ottaa käyttöön, koska se mahdollistaa viestittelyn muiden kanssa!

Kerralla kannattaa ottaa käyttöön useamman kuukauden paketti, sillä se tulee halvemmaksi. Mikään ei estä sinua ottamasta ensi yhtä kuukautta käyttöön.

Vuoden 2021 hinnat ovat:

  • 89,90 euroa / 6 kuukautta
  • 59,90 euroa / 3 kuukautta
  • 34,90 euroa / 1 kuukausi
  • 24,90 euroa / 2 viikkoa

Jos sinua arveluttaa maksaa treffipalvelun käytöstä, niin pysähdy miettimään asiaa hetkeksi. Jos otat deittipalvelun käyttöön 6 kuukaudeksi, niin se maksaa sinulle noin 15 euroa kuukaudessa. Samalla rahalla saat yhden lounaan tai pari drinkkiä baarissa, joten deittipalvelun käyttö ei siis ole kallista puuhaa.

Samalla varmistut siitä, että olet sivustolla, jolla ollaan etsimässä seuraa tositarkoituksella. Ilmaisilla treffisivustoilla et pysty nauttimaan samanlaisesta tunteesta. Muista tämä: maksullisuus on deittipalveluissa usein laadun tae!

E-Kontakti on turvallinen palvelu

E-Kontakti-treffisivustolla on kiinnitetty runsaasti huomiota yksityisyydensuojaan. Jokainen kuva ja profiili tarkistetaan deittipalvelun asikaspalvelun toimesta. Tällä pyritään varmistamaan, että sinkut hakevat deittipalvelusta seuraa tositarkoituksella, eikä joukossa ole pelleilijöitä.

Kokemuksia E-Kontaktista

Mikään deittisivusto ei voi mennä takuuseen siitä, että löydät seuraa heidän avulla. E-Kontaktilla on kuitenkin niin paljon positiivisia käyttäjäkokemuksia, että sitä voi vilpittömästi suositella.

Tässä kootusti muutamia kokemuksia E-kontaktista:

”Minä olin onnekas tyttö. Löysin E-Kontaktista parin kuukauden jäsenyyden jälkeen mukavan miehen, joka ei juopottele, ei polta, eikä halua pelkkää panoseuraa.”  

Amanda, 34v.

”Sinkkuelämä maistui tosi ikävältä. Mulla oli pitkään ilmoitus Suomi24treffit -sivustolla, mutta mitään ei tapahtunut. Liityin E-Kontakti deittipalveluun, niin löysin itseni treffeiltä naisen kanssa, jonka kanssa ollaan yhä yhdessä.”

Juho, 37v.

”Mä olen ollut E-Kontaktissa reilun vuoden, ja olen ollut tosi tyytyväinen. Olen saanut tosi monta kivaa kirjekaveria, sekä löytänyt itselleni mukavan miehen. Muutamme yhteen ensi kuussa.”

Kerttu, 32v.

”Sain seksiä ihanalta mieheltä E-Kontaktissa. Huvittava puhua E-Kontaktista, kun mulla on pillerit!”

Liisa, 28v.

Kannattaako E-Kontakti -deittisivustoa kokeilla?

Jos olet +30-vuotias sinkku, niin voimme vilpittömästi suositella E-kontaktia sinulle seuranhakuun. E-kontakti on yksi Suomen parhaista deittisivustoista pariutumiseen.

Annamme sivustolle arvosanaksi 4,8 / 5.

Rating: 5 out of 5.

Jos kiinnostuit E-kontakti -deittisivustosta, niin tästä linkistä pääset kokeilemaan sivustoa ilmaiseksi!

Kokeile tästä linkistä E-Kontaktia ilmaiseksi