Eliittikumppani – Nettitreffit luottamuksella

Sapettaako sinkkuus – etsitkö seuraa tositarkoituksella?

Haetko treffisivustolta muutakin kuin seksiseuraa?

Oletko kyllästynyt ilmaisten deittisivustojen pinnallisuuteen?

Eliittikumppani deittisovellus on ollut jo vuosia eräs Suomen suosituimpia treffipalstoja. Suosion salaisuus on siinä, että treffisivustolla viihtyy tunnetusti sellaiset sinkut, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. 

Eliittikumppani herättää usein ihmetystä nimensä vuoksi. Kyseinen sivusto ei kuitenkaan ole tarkoitettu ”eliittiin kuuluville rikkaille elitisteille” – vaan ihan tavallisille sinkuille!

Sutinat-vinkki: Jos haluat sivistyneen ja varakkaan kumppanin, niin Eliittikumppani on silloin erittäin hyvä vaihtoehto sinulle!

Eliitti-sanalla tarkoitetaankin treffipalvelun nimessä lähinnä sitä, että sivustolla on paljon sinkkuja, jotka ovat liikkeellä tositarkoituksella eli etsivät rakkautta tosissaan. Sivustolla ovat siis siinä mielessä liikenteessä sinkkujen eliitti eli parhaimmisto.

Eliittikumppani tunnetaan myös siitä, että sivustolla on hauska persoonallisuustesti, jonka avulla ohjelma profiloi juuri sinulle sopivia deittiehdokkaita. Sivustolla on myös erittäin hyvä asiakaspalvelu, joka on apunasi kuutena päivänä viikossa.

Kenelle Eliittikumppani treffisovellus sopii?

Eliittikumppani kertoo olevansa deittisivusto, josta voi löytää vakavan ja onnellisen parisuhteen. Treffisovellus sopii siis parhaiten sinkuille, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. Pelkkää seksiseuraa etsivien kannattaa tutkailla muita sivustoja.

Eliittikumppani treffisovelluksessa on ideana löytää kumppani, jolla samanlaiset arvot elämässä. Palvelussa voivat myös samaa sukupuolta edustavat hakea seuraa toisistaan.

Kumppania etsiessäsi voit asettaa kriteeriksi ehdokkaille toivotun tulo- tai koulutustason. Treffipalvelusta voi löytää helposti myös sivistynyttä seuraa, sillä Eliittikumppanin sinkuista noin 70% on korkeasti koulutettuja.

Minkä ikäisille sinkuille seuraa?

Eliittikumppani treffipalvelu on avoinna kaikille +18-vuotiaille sinkuille. Niin nuorta seuraa sieltä on kuitenkin hankala löytää, sillä suurin osa sinkuista on +30-vuotiaita. Treffisovelluksessa on myös paljon +50-vuotiaita sinkkuja. Deittisivusto sopii siis parhaiten kypsille aikuisille, jotka etsivät muutakin kuin pelkkää seksiseuraa.

Eliittikumppanin sukupuolijakauma on hyvin tasainen. Sivustolla ovat naiset hieman yliedustettuina (52%), kun taas miehiä siellä on vähemmän (48%). Vertailun vuoksi kerrottakoon, että esimerkiksi ilmaisella Suomi24 -treffisivustolla sinkkunaisia on vain noin 30 prosenttia.

Eli jos olet kypsä ja aikuinen sinkku, joka etsii seuraa tositarkoituksella, niin Eliittikumppani deittisivusto on paikka josta voit löytää vakavan parisuhteen!

Miten käytät Eliittikumppani deittisivustoa?

Sivuston käyttäminen on helppoa. Sinun täytyy ensin luoda itsellesi profiili, jossa kerrot perusasioita itsestäsi. Ohjelma kysyy sinulta muun muassa ikää ja sukupuolta. Deittisovellus myös kysyy sinulta esimerkiksi, että haluatko lapsia tai tupakoitko.

Tämän jälkeen pääset hauskimpaan osioon, eli tekemään Eliittikumppanin suosittua persoonallisuustestiä. Tähän kannattaa varata aikaa, sillä testissä on useita kysymyksiä, joihin tulee vastata harkiten ja ennen kaikkea rehellisesti.

Persoonallisuustesti kartoittaa sinulle sopivia henkilöitä, joilla on samoja kiinnostuksenkohteita kuin sinulla. Eliittikumppani onkin ns. matching-deittisivusto, jossa käyttäjät ”matchataan” eli yhdistetään toisilleen sopivien henkilöiden kanssa.

Persoonallisuustestin lisäksi sinun tulee täyttää myös muita hakukriteereitä, joita kumppaniehdokas on asettanut.

Sutinat-vinkki: Muista lisätä ilmoitukseesi paljon hyviä valokuvia itsestäsi, sillä tutkimusten mukaan kuvilla varustettu profiili saa moninkertaisesti enemmän yhteydenottoja!

Näiden alkutoimenpiteiden jälkeen Eliittikumppani alkaa etsiä sinulle sopivia ehdokkaita.

Kun sopiva deittiehdokas löytyy, niin treffipalvelu ilmoittaa hänestä sinulle sähköpostilla. Saat myös aina viestin, kun joku on reagoinut sinun profiiliisi.

Voit ottaa yhteyttä sopiviin ehdokkaisiin viesteillä. Voit myös reagoida hymiöillä tai peukutuksilla.

Voit luoda profiilin ilmaiseksi!

Eliittikumppani on maksullinen sivusto, mutta se tuo merkittävää etua verrattuna ilmaisiin sivustoihin. Kun käyttäjä maksaa deittisivuston käytöstä, niin hän on harvoin pelleilymielessä liikenteessä, vaan henkilö etsii rakkautta tositarkoituksella.

Sutinat-vinkki: Älä pelkää maksullisuutta, sillä se on treffipalveluissa usein laadun tae.

Profiilin luominen ei maksa mitään, joten voit kokeilla sen tekemistä ilman että sitoudut sivustoon. Ilmaisjäsenenä voit myös saada kumppaniehdotuksia, sekä analysoida persoonallisuustestisi tuloksia. Voi myös ladata profiiliisi kuvan valmiiksi.

Voit siis käyttää deittisivustoa ilmaiseksi kokeilumielessä, jotta saat hyvän käsityksen siitä, miten treffipalvelu toimii. Jos deittisivusto tuntuu sopivalta ja haluat kaikki toiminnot käyttöösi, niin sinun kannattaa ehdottomasti liittyä jäseneksi.

Mitä Eliittikumpanin käyttäminen maksaa?

Eliittikumppanin maksullista osiota kutsutaan premium-jäsenyydeksi. Sen avulla pääset sinkkumarkkinoilla tositoimeen.

Jäsenyyden avulla saat seuraavat edut:
 • Saat persoonallisuustestistä tarkemmat tulokset
 • Näet kuka vierailee profiilissasi
 Eliittikumppanin premium-jäsenyyden hinnat vuonna 2021 ovat:
 • Yhden kuukauden jäsenyys maksaa 89,90 euroa.
 • Kolmen kuukauden jäsenyys 54,90 euroa kuussa.
 • Kuuden kuukauden jäsenyys 39,90 euroa kuussa.
Eliittikumppanin voi maksaa maksukorteilla tai PayPalin kautta.

Käyttäjien kokemuksia Eliittikumppanista

Eliittikumppani on luotettava sivusto, jonka palveluiden avulla moni sinkku on löytänyt itselleen elämänsä rakkauden. Eliittikumppanista on saatu paljon positiivisia kokemuksia ihmisiltä, jotka ovat deittipalvelua oikeasti käyttäneet.

Tässä muutamia kokemuksia Eliittikumppanista:

”Olen ollut Eliittikumppanissa vain pari viikkoa, mutta olen positiivisesti yllättynyt. Deittisivustolla on paljon porukkaa, eikä yhtään asiatonta ole tullut vastaan. En ole myöskään feikkiprofiileihin vielä törmännyt. Tarjontaa ja kyselijöitä on ollut paljon, vaikka olen kypsään keski-ikään ehtinyt mies.”

Markku, 41v.

”Olen ollut sivuston jäsen nyt kolme kuukautta. Olen tavannut kolme ihanaa naista, joiden jokaisen kanssa pääsin harrastamaan seksiä. Nyt olen tavannut yhtä heistä useammin, ja ilmassa on rakkauden tuntua”

Sami, 35v.

”Olen ollut kuukauden ajan jäsen. Naisena huomiota saa välillä jopa vähän liikaakin, mutta eipä tuo haittaa, koska se on oikeastaan imartelevaa:) Ensi perjantaina matkustan Kuopioon tapaamaan erästä varakasta toimitusjohtajaa.”

Lotta, 48v.

Kannattaako Eliittikumppani sivustoa kokeilla?

Olemme vilpittömästi sitä mieltä, että kyllä kannattaa. Varsinkin jos olet +30-vuotias sinkku, ja etsit seuraa tositarkoituksella.

Eliittikumppani on markkinoiden parhaita ja monipuolisimpia deittipalveluita. Annamme sivustolle arvosanaksi 4,9 / 5.

Rating: 5 out of 5.

Jos ajattelet, että Eliittikumppani on sinulle sopiva deittisivusto, niin voit luoda tästä linkistä itsellesi ilmaisen profiilin:

Usein kysyttyä Eliittikumppani treffipalvelusta

 • Mikä on Eliittikumppani?
 • Eliittikumppani on seuranhakupalvelu joka on toiminut Suomessa vuodesta 2012, palvelu on ollut jo vuosia Suomen suosituimpia treffipalstoja. Palvelun tarjoaa Spark Network Services GmbH joka on yksi Euroopan suurimpia internetin seuranhakupalveluita.
 • Mitä Eliittikumppani tarjoaa?
 • Eliittikumpanin treffipalvelut perustuvat jäsenen tekemän laajan persoonallisuustestin ja antamien hakukriteerien, sekä demografisten tekijöiden yhdistämiseen tieteellisin perustein (veikkaamme Ai). palvelu arjoaa vasta-alkajille ohjatun tutustumis prosessin ja pyrkii näin omalta osaltaan tukemaan yhteydenottoa, tutustumista ja kokonaisuuden onnistumista.
 • Mitä hyvää on juuri Eliittikumppani treffipalvelussa?
 • Vastaus tähän on subjektiivinen, mutta palvelu on hyvin suunniteltu ja toteutettu, tähtäimessä tarjota laadukkaimpia kokemuksia sarallaan. Jäsenistä luotu persoonallisuus testi perustuu HR maailmastakin tuttuun Big Five malliin, jolla vahvaa tutkimusta taustalla. Nimi Eliittikumppani viittaakin juuri palvelun laatuun. Palvelussa kiinnitetään myös paljon huomiota tietoturvallisuuteen.
 • Sopiiko Eliittikumppani minulle?
 • Eliittikumppanin treffipalvelussa on selkeästi moni asia kohdallaan ja hyvin toteutettu. Sivustolla on paljon sinkkuja, jotka ovat liikkeellä tositarkoituksella eli etsivät rakkautta tosissaan. Sopiiko sivusto juuri sinulle, riippuu myös monista subjektiivisista tekijöistä, alkaen käyttöliittymän tuntumasta. Voit kuitenkin saada tuntumaa luomalla palveluun profiilin ilmaiseksi.