Happy Pancake

Kokemuksia ilmaisesta treffisivustosta

HappyPancake.fi on eräs Suomen suosituimmista treffisivustoista, koska se on täysin ilmainen. Koska Happypancaken käyttö ei maksa mitään, niin se tarkoittaa sitä, että deittisivustolla on varsin kirjavaa porukkaa.

Happypancaken jäsenissä on paljon halukkaita sinkkuja, jotka etsivät kumppania tositarkoituksella. Mukana on kuitenkin myös paljon sinkkuja, jotka eivät ole lainkaan vakavalla tarkoituksella liikenteessä. 

Happypancakesta löytää kuitenkin paljon todennäköisemmin seuraa, kuin esimerkiksi Tinderistä, joka on nykyään pinnallisuuden ruumiillistuma.

Kenelle Happypancake.fi -deittisivusto sopii?

Happypancaken suosiosta kertoo jotain se, että Happypancake.fi-sivustolla vierailee parhaimmillaan yli 800 000 vierailijaa kuukaudessa. Käyttäjistä suurin osa on nuoria aikuisia, mutta seuraa löytyy myös vanhemmille sinkuille.

Happypancake.fi-sivuston ikäjakauma on seuraava:

 • 10 % sinkuista on 18-25 -vuotiaita
 • 32% sinkuista on 26-35 -vuotiaita
 • 23% sinkuista on 36-45 -vuotiaita
 • 15% sinkuista on 46-55 -vuotiaita
 • 10% sinkuista on yli 56-vuotiaita

Happypancakesta löytyy siis seuraa monen ikäisille sinkuille. Happypancakesta haetaan siis seuraa tositarkoituksella, mutta ei ole lainkaan tavatonta, että törmäät siellä sinkkuihin, jotka etsivät vain seksiseuraa.

Happypancake.fi -sivuston mainokset ärsyttävät

Happypancake kokemuksia löytyy netistä runsaasti. Happypancaken ilmaisuutta kehutaan, mutta sivuston mainokset aiheuttavat usein käyttäjissä ärsytystä. Happypancakessa on nimittäin niin paljon mainoksia, että heikompaa hirvittää.

Happypancaken käyttäjät ovat valittaneet, että mainosten määrä on valtava, ja ne jopa häiritsevät seuranhakua. Happypancaken mainoksia ei voi blokata mainoksien esto-ohjelmien avulla. Moni kokeekin, että maksullisissa deittipalveluissa on seuranhaku mukavampaa, kuin Happypancake.fi-sivustolla.

Happypancakea pitää kuitenkin ymmärtää mainos-asiassa: ilman mainoksia deittisivusto ei saisi tuloja mistään, eikä toiminta voisi jatkua kannattavana.

Miten Happypancake.fi-sivustolle rekisteröidytään?

Happypancake-deittisivustolle on niin helppo rekisteröityä, että tumpelokin onnistuu siinä hetkessä. Käytännössä se tapahtuu näin:

 • Mene Happypancake.fi -deittisivustolle
 • Anna puhelinnumerosi tai kirjaudu Facebook-tunnareilla
 • Keksi itsellesi nimimerkki. Mieti asiaa hetki. Härkä73 on taatusti parempi, kuin Panomies69
 • Valitse sukupuoli
 • Ilmoita syntymäaikasi (älä huijaa itseäsi nuoremmaksi, siitä jää myöhemmin nolosti kiinni!)
 • Asuinpaikkakunta
 • Kerro mitä tai ketä etsit. Miestä? Naista? Oletko kaikkiruokainen?
 • Sitten vaan klikkaa: ”lähetä”
 • Avaa melisisi ja aktivoi tilisi käyttöön
 • Nyt pääset selaamaan muiden profiileja ja kuvia. Ole kuitenkin tarkkana huijareiden varalta!

Nyt pääset selaamaan muiden profiileja ja kuvia. Ole kuitenkin tarkkana huijareiden varalta!

Kokemuksia Happypancake-deittisivusta:

Netissä on runsaasti kommentoitu Happypancake-treffipalvelua. Tässä muutamia poimintoja niistä:

Itselle Pannukakku oli pettymys, sillä siellä vaikutti olevan samoja keski-ikäisiä naisia roikkumassa öisin online-tilassa. He olivat varmaan jotain yövuoron hoitsuja, jotka kuluttivat aikaa, eivätkä vastailleet viesteihin. Siirryin maksulliseen palveluun, josta natsasi.

Jussi, 54v.

Löysin ihanana miehen, jolta sain todella hyvää seksiä. Pian kuitenkin selvisi, että hän oli varattu. En ole antanut sen haitata, vaan seksisuhteemme jatkuu yhä.

Liisa, 23v.

Ihan hauska deittisivu, mutta liian nuorta porukkaa oli minulle. Tunsin itseni siellä todella vanhaksi, eikä kukaan oikein minun kanssani edes viestitellyt

Pera, 60v.

Kokeilin kyseistä deittipalvelua, ja seuraa on ollut yllin kyllin. Moni tuntuu vaan hakevan salaseuraa ja seksiä, mutta ei se haittaa, kun kerran molemmat sitä haluavat.

Anita, 34v.

Kannattaako Happypancake.fi -treffipalvelua kokeilla?

Olemme sitä mieltä, että kyllä sivustoa kannattaa kokeilla pienillä varauksilla. Sivustolla on runsaasti asiallisia käyttäjiä, mutta varpaillaan pitää aina olla.

Annamme sivustolle arvosanaksi 3,4 / 5

Rating: 3.5 out of 5.

Jos kokeilit Happypancake sivustoa, mutta et ollut tyytyväinen, niin suosittelemme sinulle seuraavaa sivustoa: Eliittikumppani.fi