Kokemuksia kiltin miehen imagosta: onko se taakka vai voima?

Yleensä kun keskustelun aiheeksi nousee kysymys, mikä naisia miehissä kiinnostaa ja kiihottaa, niin vastauksen voi määritellä seuraavin termein: komea ulkonäkö, varallisuus, valta – ja jossain määrin myös pahan pojan maine.

Mielikuva liehuvahiuksisesta ja lihaksikkaasta yksisarvisella ratsastavalla soturiratsastajasta on monen romantikon näkemys ihannemiehestä. Haaveessa komistus kantaa lihaksikkailla käsivarsillaan naisen suureen kullalla päällystettyyn linnaansa, telottuaan sitä ennen jättimäisellä miekallaan pari pataljoonaa vihollisia.

Jokaisella naisella on luonnollisesti omat mieltymyksensä miehistä. Toiset tykkäävät kaljuista tatuoiduista konnista, kun toiset taas sateenkaarilippua heiluttavista luomuviljelijöistä.

Viimeaikaiset tutkimukset kuitenkin kumoavat perinteiset yleistykset, sillä mielikuva yksisarvisesta soturista ei enää vastaa sitä todellisuutta, mitä naiset oikeasti miehissä arvostavat. Yhä useampi nainen valitsee nykymaailmassa kumppanikseen kiltin miehen mieluummin kuin testosteronilla kyllästetyn hauiskasan.

Muutama asia kuitenkin nousee muuttuneessa maailmassa esiin. Ne seikat antavat takarivin kiltille ja hiljaiselle pojalle etulyöntiaseman kaikkia koloja kyntävään machomieheen verrattuna.

Muista tämä sinkkumarkkinoilla: väylät naisten sydämiin löytyvät yhä vain useammin yksinkertaisista asioista, jotka löytyvät jokaisen normaalin miesoletetun sisältä!

Ensimmäinen asia on luonnollisesti ulkonäkö, jota on vaikea piilottaa, kun ihmiset tapaavat toisiaan muuallakin kuin verkossa. Lihaksia ja kiinteitä pakaroita tärkeämpi ominaisuus miehissä ovat naisten mielestä tyylitaju, siisteys ja kiltteys.

Kun mies osaa pukeutua oman persoonansa mukaan ja pitää itsensä siistinä varpaankynsiä myöten, ollaan astuttu jo ensimmäisen kynnyksen yli. Kun ollaan päästy keskusteluyhteyteen, niin seuraavana jonossa odottaa miehen persoona.

Tärkeimmät ominaisuudet jään rikkomisessa ovat huumori, itsevarmuus ja älykkyys. Pelkästään näillä ominaisuuksilla se nahkaliivinen lihaskasa jää usein heiluttamaan miekkaansa yksin, jos siltä edellämainitut piirteet puuttuvat.

Kun edellämainittujen piirteiden lisäksi miehestä löytyy kyky empatiaan ja tasavertaiseen keskusteluun naisen kanssaalkaa, niin alkaa olla hiljaisemmankin miehen arvo olla sinkkumarkkinoilla sitä luokkaa, että kysyntä on taattu.

Parisuhteen saatua vahvistuksen, pitää uskollisuus, romanttisuus ja kiltteys sen kasassa. Summa summarum: kiltteys on kullanarvoinen voimavara, josta kannattaa nykymaailmassa pitää kiinni kynsin ja hampain.