Kypsän miehen viisi valttia!

Aikuisen miehen kanssa pystyy välttämään suurimman osan karikoista, joita parisuhde tuo tullessaan.

Viisikymppiset herrasmiehet ovat saavuttaneet deittimarkkinoilla mielenkiintoisen aseman: jopa alle 30-vuotiaat sinkkunaiset etsivät heistä mieluummin seuraa, kuin nuoremmista uroksista.


Kypsään ikään ehtineet ja itsestään huolta pitävät miehet ovat tämän päivän sinkkumarkkinoiden kuumimpia puheenaiheita. Ja miksi ei olisi, sillä aikuisen miehen kanssa pystyy välttämään suurimman osan karikoista, joita kokemattomien, nuorten miesten kanssa joutuu välttämättä kohtaamaan.

Mikä kypsässä miehessä sitten kiinnostaa ja mitkä ovat aikuisen miehen parhaat puolet?

Kokemus

Viisikymppisellä miehellä on reilusti yli 30 vuoden kokemus, kun mittarina on parisuhteen intohimo ja naisen tarpeiden tyydyttäminen. Aikuinen mies ei ajattele enää vain omien halujensa tyydyttämistä, vaan hän kykenee ajattelemaan ensin kumppaninsa tarpeita, ja vasta sitten omia tarpeitaan. Aikuinen mies näkee hyvin nopeasti, mistä nainen pitää. Kokenut mies osaa myös edetä rauhassa naisen tuntosarvia tutkaillen.

Eletty elämä

Keski-ikäinen mies on ehtinyt kokea elämässään käytännössä kaikki karikot, mitä tulee omaan elämään ja parisuhteeseen. Kettu ei astu kahta kertaa samaan ansaan -sanonta pätee myös aikuisen miehen elämässä. Viisikymppinen mies osaa usein hoitaa taloutensa, pitää huolta kodistaan ja ennen kaikkea, osaa pitää huolta lähimmäisistään.

Ulkonäkö

Vaikka hyvin treenattu parikymppinen mies on useimpien naisten fantasia, aikuinen mies pystyy kompensoimaan pyykkilautavatsan pitämällä muuten kehostaan hyvää huolta. Keski-ikäiset miehet treenaavat nykyisin ikäryhmään suhteutettuna jopa enemmän kuin nuoret miehet, ja parisuhteeseen kuuluu muutakin kuin pelkät lihakset. Tutkimusten mukaan suurin osa naisista pitää miehistä, joilla on sopivasti lihaa luiden ympärillä, sillä se tuo heille varmuutta ja hyväksyntää oman kehon pieniin puutteisiin.

Talous


Suurimmalla osalla viisikymppisistä miehistä on talous kunnossa. Heillä on kertynyt elämän aikana sen verran varallisuutta, että tilistä jää talteen lomareissuille ja uuden auton hankintaan ilman, että muu talous kärsii. Kokeneet miehet myös käyttävät rahaa huomattavasti järkevämmin kuin nuoret miehet, joista hyvin suuri osa on tilastojen mukaan talousvaikeuksissa impulsiivisten ostopäätösten vuoksi.

Tulevaisuus

Tämän päivän viisikymppisellä miehellä on elinvuosia vielä ainakin seuraavat 30 vuotta ja elinajanodote kasvaa koko ajan. Itsestään huolta pitävän miehen elämä on laadukasta ja pääsääntöisesti tervettä aina elämän viimeisille metreille saakka. Sekin alkaa olla jo aika tavanomaista, että jopa yli kuusikymppiset miehet tulevat isäksi. Siihen ei ole mitä esteitä.

Oletko ennakkoluuloton sinkku, joka haluaa elämäänsä luotettavuutta ja vakautta?

Sutinat.fi suosittelee, että käyt kurkkaamassa 50PlusMatch -sivuston tarjonnan tästä linkistä: