Mikä rentuissa viehättää?

Tässä on viisi faktaa, miksi nainen rakastuu renttuun.

Kautta ihmiskunnan historian rentut ovat raahanneet naiset luoliinsa, vaikka kiltit miehet olisivat paras ratkaisu parisuhteen ja perheonnen turvaamiseksi. Miksi siis naiset usein haluavat valita ensin sen pahan pojan, vaikka tietävät jo alussa, ettei lopussa seiso kiitos?

1 Vaara on seksikästä

Tunnetusti raha ja valta ovat asioita, jotka kiihottavat naisia. Myös vaaran tunne ja epäsovinnaisuus saavat toiset naiset kiinnostumaan miehestä enemmän, kuin että mies olisi tasaisen harmaa ja tavallinen kuin tuuleton syyspäivä.

2 Hoivausvietin kirous

Useat naiset uskovat erheellisesti, että he voisivat pelastaa rentun pahalta maailmalta. Naiset saattavat sinisilmäisesti uskoa, että voisivat muuttaa rentun elämän – olemalla heille elämänmuutoksen syy. Pääsääntöisesti tällaiset yritykset ovat tuhoon tuomittu.

3 En saa parempaa

Osa naisista saattaa uskoa, että heillä kuuluukin olla renttu kumppani, tai että he eivät ansaitse parempaa. Hyvin usein tällainen ajatusmalli heijastuu rikkonaisen lapsuuden aiheuttamasta heikosta itsetunnosta tai omien vanhempien parisuhteen antamasta esimerkistä.

4 Vapauden tunne

Kun parisuhteen konservatiiviset normit alkavat murtua tämän päivän maailmassa, niin elämä huolettoman rentun kanssa tuntuu paljon paremmalta vaihtoehdolta kuin tylsä, arjen rutiineja noudattava tavis.

5 Eletty elämä

Varsinkin keski-ikäiset naiset haluavat vaihtelua pitkän ja tylsän parisuhteen jälkeen. Kun parisuhteesta on imetty viimeiset intohimon pisarat ja kakaratkin ovat jo aikuisia, niin pikainen rakastelu kerran puolessa vuodessa rivitalon lauantaisaunan jälkeen ei jaksa enää sytyttää.

Seuraavaan parisuhteeseen ei todellakaan kuulu se toinen tavallinen arkielämä, vaan silloin nainen haluaa vauhtia myös maanantai-iltoihin!