Mistä tietää että nainen on kiinnostunut?

Näistä merkeistä tiedät, jos nainen on ihastunut sinuun

Ihastunut nainen voi olla vaikeasti tulkittava tapaus. Ihastumisen merkit voivat olla kuitenkin helposti luettavissa naisesta, jos hän on oikeasti kiinnostunut sinusta.

Kaunis nainen voi hymyillä sinulle valloittavasti vaikkapa asiakaspalvelutehtävissä, mutta se ei tarkoita sitä, että hän on ihastunut sinuun. Jos kyse on ihastumisesta, niin nainen saattaa paljastaa asian kehonkielensä tai käytöksensä kautta.

Listasimme tähän seitsemän asiaa, jotka ilmaisevat naisen aidon kiinnostuksen. Havainnot on tehnyt deittimaailmasta työkseen kirjoittava Marni Kinrys.

Naisen hymy

Kuten aiemmin totesimme, niin hymy kuuluu monen naisen kasvoille automaattisesti esimerkiksi asiakaspalvelutehtävissä, eikä siitä pidä innostua. Mutta jos nainen hymyilee sinulle vaikkapa kadulla, niin ensimmäinen askel kohti ihastumista on ehkä otettu!

Puuteripurkilla kipaisija

Jos olet naisen seurassa, ja hän poistuu seurastasi hetkeksi vain lisätäkseen meikkiä, niin voit tulkita sen lupaavaksi merkiksi. Nainen siis haluaa näyttää hyvältä sinun edessäsi!

Tarkkaile eleitä

Ihastunut nainen usein huomaamattaan korostaa naisellisuuttaan. Ihastunut nainen saattaa haroa hiuksiaan, katsella sinua viekkaasti räpsytellen samalla silmiään tai hän voi kostuttaa huuliaan sinua katsoessasi. Usein nämä eleet saavat miesten sukat pyörimään jaloissa!

Muuttuu hupsuksi

Naiset eivät ole aina lainkaan niin itsevarmoja kuin miehet luulevat. Ihastunut nainen saattaa nimittäin ruveta hermoilemaan ja käyttäytymään ihastuksensa edessä todella tökerösti. Jos nainen siis rupeaa läikyttämään kahvia edessäsi, niin läsnäolosi on tehnyt häneen jonkin sortin vaikutuksen!

Ihastunut nainen saattaa käyttäytyä hieman hupsusti ihastuksen kohteen seurassa.

Klassinen avunpyytäjä

Eräs kliseinen esimerkki on nainen, joka pyytää sinulta apua johonkin yksinkertaiseen asiaan, jonka hän pystyisi helposti hoitamaan itsekin. Näin toimivia naisia on yllättävän paljon sinkkumarkkinoilla. Heidän lähestyminen romanttisessa mielessä on varsin helppoa!

Ylikiinnostunut kissa

Joskus ihastunut nainen paljastaa ihastumisesi sinuun olemalla ylikiinnostunut kaikesta mitä sanot tai teet. Tällainen nainen on usein hyvin helppo poimia kainaloon. Jos nainen töksäyttelee sinulle lyhyitä vastauksia ja vilkuilee muualle, niin se on varsin huono merkki!

Itsekehuja

Jos olet naisen kanssa ensitreffeillä ja hän alkaa kovasti kehumaan itseään, niin voit tulkita asian niin, että hän tyrkyttää itseään sinulle. Tämä tarkoittaa sitä, että daami on syttynyt sinuun ja latu on niin sanotusti auki. Tällaisessa tilanteessa sinun kannattaa heittäytyä salaperäiseksi, niin pystyt pelaamaan pelin varmasti kotiin! 

Summa summarum:

Kokemus on osoittanut, ettei aina ole helppo tietää mitä naiset haluavat. Nämä edellä mainitut kiinnostuksen merkit tulee tulkita tapauskohtaisesti, eikä niitä voida pitää 100 prosenttisen varmoina ihastumisen merkkeinä.

Sinun täytyy tarkastella kokonaisuutta, kun arvioit sitä, onko nainen ihastunut sinuun. Kehonkielen aakkosilla saat kuitenkin tärkeää lisäinformaatiota siitä, onko edessäsi oleva kaunotar elämäsi nainen!

Löydä sinulle sopivaa seuraa! Tutustu tästä parhaisiin deittisivustoihin