Mistä tietää onko mies kiinnostunut?

Moni ihastunut nainen pähkäilee usein, että onkohan mies ihastunut minuun. Voikin olla jopa piinallista yrittää selvittää milloin mies on kiinnostunut naisesta.

Miehen kiinnostuksen merkit ovat hyvin yksilöllisiä, eikä ihastumisen merkkejä ole aina helppo tulkita.

Ihastunut mies kuitenkin paljastaa itsensä usein pelkällä kehonkielellään. Sinun kannattaa siis opetella lukemaan kehonkielen aakkosia. Saatat saada näin helposti selville, onko mies kiinnostunut sinusta, ilman että mies tajuaa, että luet häntä kuin avointa kirjaa.

Näillä seuraavilla kehonkielen koodeilla voit saada selville, onko mies ihastunut sinuun:

Silmien räpsyttelijä

Kun mies näkee jotakin, josta hän pitää kovasti, niin hän alkaa räpsyttelemään normaalia useammin silmiään. Eli jos olet ihastunut esimerkiksi työpaikalla johonkin mieheen, niin marssi hänen luokseen, ja kysy vaikka kynää lainaksi. Jos mies alkaa räpsytellä silmiään kiihtyvällä tahdilla, niin hän on todennäköisesti ihastunut sinuun!

Ihminen räpäyttää silmiään normaalisti noin 20 kertaa minuutissa. Jos mies edessäsi räpäyttää silmiään esimerkiksi tuplamäärän tuosta, niin kyseessä voi hyvinkin olla sinuun ihastunut mies. Jos räpäyttelyitä on yli sata minuutissa, niin mies on takuuvarmasti ihastunut edessään olevaan näkyyn!

Silmien räpyttelyä pidetään luotettavana kiinnostuksen merkkinä, koska se on dopamiinipohjainen refleksi.

Kulmien kohottelija

Sitä onko mies kiinnostunut sinusta, niin voi selvittää myös seuraamalla hänen kulmakarvojaan. Jos mies pitää näkemästään, niin hän alkaa usein nostelemaan kulmakarvojaan.

Kulmakarvojen nosto kuitenkin kestää vain sekunnin murto-osan, joten ole tarkkana. Liike toistuu kuitenkin usein uudestaan, jos kyseessä on ihastunut mies.

Tarkkaile myös pupilleja!

Miehen kiinnostuksen merkit voi lukea myös pupilleista. Yleensä pupillit reagoivat valoon ja pimeyteen, mutta ne laajenevat myös, jos mies näkee jotain kiinnostavaa. Tutkimusten mukaan miehen pupillit laajenevat, jos hän vain katsoo kuvaa, jossa on viehättävä nainen!

Loksahtaako leuka?

Miehen ihastumisen merkkejä voit arvioida myös hänen huulistaan. Jos mies näkee jotain ihastuttavaa, niin monen uroksen suu loksahtaa auki.

Kaikilla miehillä suu ei kuitenkaan loksahda täysin auki, vaan huulet raottuvat vain hetkeksi. Ilmiö johtuu siitä, kun ylikierroksilla hakkaava sydän saa leukalihasten jännityksen laukeamaan.

Onks tukka hyvin?

Miehen ihastumisen merkkejä ovat myös erilaiset fyysiset liikkeet. Usein ne ovat solmion oikomista, pikkutakin ryhdin korjaamista tai vaikka nappien hivelyä, kun ihastuksen kohde purjehtii ohi.

Eräänä selvänä ihastumisen merkkinä pidetään sitä, jos mies sukii hiuksiaan ihastuksen lähellä. Psykologien mukaan kyseessä on samanlainen primitiivinen toimintamalli, kuin vaikka riikinkukoilla, jotka levittävät sulkansa kauniille kaarelle naaraan edessä.

Ihastuneet nousukkaat puolestaan yrittävät kiinnittää naisen huomion esimerkiksi ottamalla Rolexia tai paksua kultaketjua enemmän näkyville ihastuksen kohteen lähellä.

Tökeröt silmät

Silmät ovat sielun peilit, sanotaan. Sinusta kiinnostunut mies voi kuitenkin tahtomattaan antaa itsestään todella tahdittoman kuvan. Sinuun umpirakastunut mies voi tajuamattaan antaa silmiensä vaeltaa pitkin vartaloasi.

Ihastuneen miehen katse voi pysähtyä rintoihisi, huuliisi tai vaikka haarojenväliisi, mutta ihastelija ei ole aina perverssi sovinisti. Kyseinen toljottaja voi olla vain mies, joka on korviaan myöten ihastunut juuri sinuun!

Vatsan piilottaja

Sinusta kiinnostunut mies pyrkii seisomaan lähelläsi todennäköisesti mahdollisimman ryhdikkäästi tai sitten kyseessä ei ole ihastunut mies. Jos mies yrittää lähelläsi lisäksi vetää vatsaansa sisälle, niin voit olla varma, että mies tekee niin näyttääkseen edessäsi mahdollisimman haluttavalta.

Varo makkaramestareita!

Sinua tiiraileva mies ei aina ole ihastunut mies, vaan joukossa on seksinnälkäisiä saalistajia, jotka haluavat vain seksiseuraa. Jokaisen naisen tulisi opetella ymmärtämään onko mies kiinnostunut sinusta vai tisseistäsi.

Eräs esimerkki on mies, joka heti alussa tyrkyttää etumustaan sinulle. Usein tämä tapahtuu tilanteessa, jossa mies istuu sinua vastapäätä. Jos mies avaa haaransa ja katsoo sinua, niin elettä voidaan pitää ronskin tahdittomana.

Usein ravintolassa näkee seksinnälkäisiä miehiä, joilla on tapana pyöritellä lasia kädessään samalla kun he juttelevat naisille. Lasi symbolisoi usein näiden miesten mielissä naisten rintoja, joita he haluaisivat puristella.

Liity treffipalveluun

Jos etsit itsellesi kumppania, niin kannattaa liittyä luotettavaan treffipalveluun. Siellä ainakin kaikki ihmiset ovat sinkkuja eli valmiita ihastumaan.

Deittipalvelussa ei tarvitse ryhtyä tulkitsemaan miehen kehonkieltä, vaan kiinnostuksen merkit pystyt lukemaan jo esimerkiksi siitä, jos mies vaikka peukuttaa kuviasi. Onko mies sitten ihastunut sinuun, niin selviää sitten vasta muutamien treffien jälkeen!

Löydä täältä sinulle sopivin treffisivusto.