Miten herätän kiinnostuksen muissa?

Sinkkumarkkinoiden kylmä totuus on, että kermat kuoritaan aina ensin päältä pois. Niin pinnalista kuin se onkin, niin kauneimmat ja komeimmat tapaukset saavat eniten huomiota.

Tinderissä saa huomiota täytetyillä huulilla tai pumpatuilla hauiksilla, mutta kyseessä on harvoin vakavasti otettavat henkilöt. Nämä itseään muokkaavat, huomionhakuiset tyhjät kuoret ovat usein hakemassa itsetunnolleen kohotusta varsinaisen treffiseuran sijaan.

Vakavasti otettavilla treffisivustoilla on tärkeintä olla oma itsensä. Meillä jokaisella on jokin persoonallinen ominaisuus, jolla erottautuu joukosta, vaikka olisi se porukan hiljaisin harmaavarpunen.

Tärkeää kuitenkin on, että se jokin on osa itseään, eikä keksittyä, valheellista ominaisuutta, vaikka sellaista itsessään toivoisikin olevan!

Kuontalo kuntoon!

Pyydä parturia tai kampaajaa tekemään persoonallinen leikkaus tai kampaus. Jokin muu kuin se perinteinen koneella viidessä minuutissa ajeltu tasarajaus. Luota asiantuntijan vinkkeihin siinä, että mikä korostaa persoonaasi.

Vaihda se pikaparturi ennen treffejä vähän laadukkaampaan vaihtoehtoon ja sipaise geeliä antamaan ryhtiä, vaikka arjessa et sitä joka päivä tekisikään. Se kannattaa varmasti.

Releet ruotuun!

Pukeutumisella pystyy myös antamaan hiljaisia signaaleja ilman, että laittaa päälleen parasta Bossia tai bling blingiä. Kokemattoman pukeutujan on hyvä vilkaista vaikka Zalandon katalogia. Sieltä saat vinkkejä mitkä paidat sopivat minkäkin housujen tai takin seuraksi.

Jos persoonaan on koko elämäsi kuulunut Prisman sininen kauluspaita, ei tyyliä tarvitse välttämättä vaihtaa. Ensitreffeille kuitenkin kannattaa panostaa vähän parempaan. Hanki uusi kauluspaita muotiliikkeestä vähän paremmalla kankaalla ja oikean kokoisena.

Miehillä perinteisen sinisen kauluspaidan voi vaihtaa vaikka mustaan pooloon, ja puhkikuluneet farkut kannattaa vaihtaa vaikkapa hyvin istuviin Leviksiin. Kokonaisuuden voi kruunata puhtailla valkoisilla tennareilla.

Siisti kokonaisuus viestittää muille, että henkilö pitää itsestään huolta!

Ylipukeutumisella saa varmasti huomiota, mutta harvoin positiivista sellaista. Jokainen varmaan ymmärtää, ettei ylipukeutuja ole luonnollinen oma itsensä, vaan on tälläytynyt ylikuntoon vain treffien vuoksi. Moni saattaakin ruveta miettimää, että minkälainen pukeutuja kumppani on arkena…

Tuunaa rillit!

Jos pidät silmälaseja, kannattaa keskustella optikon kanssa vähän paremmasta vaihtoehdosta kuin perinteisistä suorakaiteen muotoisista halpislaseista. Valitse kuitenkin sellaiset, jotka korostavat omaa persoonaa. Hippihenkiselle sopii pyöreät lasit, ja paksut sangat taas viestivät voimakkuudesta. Luota optikkoosi.

Hymyä huuleen!

Pelkästään hymyilemällä ja positiivisuudella saa useimpien ihmisten mielenkiinnon heräämään deittisovelluksissa. Yhden sanan ja ilmeen ihminen sytyttää harvoin kenessäkään kipinöitä.

Jos henkilö luo ympärilleen positiivisuutta hymyilemällä, nauramalla ja iloisella asenteella, on sellaista huomattavasti helpompi lähestyä treffipalvelussa, kuin hiljaa mököttävää.

Opettele keskustelemaan!

Keskustellessa deitin kanssa on tärkeää, että ei vastaile yhdellä sanalla. Jokaisesta asiasta ei kannata löytää väkisin huumoria, tai keksiä aiheesta vitsiä, mutta keskustelun taso kannattaa pitää kevyenä, helposti käsiteltävänä.

Myös puolen tunnin monologeja pitää välttää, sillä tärkeää on saada toinen tuntemaan itsensä huomatuksi, kuulluksi. Meiltä suomalaisilta puuttuu luontainen kyky ns. small talk -keskusteluun, mutta kannattaa miettiä varastoon aina muutama aihe, joilla kevyen keskustelun voisi aloittaa.

Esimerkiksi ravintolassa helppo avaus on kysyä toiselta, osaako tämä suositella hyvää ruokapaikkaa tai minkälaisessa ravintolassa hän haluaisi joskus käydä illallisella. Aihe liittyy senhetkiseen interiööriin, ja siitä on helppo edetä omiin suosikkeihin.

Mistään syvällisestä, maailmanrauhan rakentamisesta ei kannata illanvietossa tai verkossa alkaa aluksi keskustella, mutta yhteisestä mielenkiinnon kohteen löytymisestä saa helposti johdettua aiheita, vaikka aamuyön pikkutunneille saakka.

Kuuntele toista!

Pääasia on, että saa toisen osapuolen viihtymään seurassa, ja helpoin tapa on kuunnella ja olla kiinnostunut toisen sanomisista. Kun pää on avattu, keskustelujen aiheita kannattaa etsiä toisen mielenkiinnon kohteista!

Varmat vinkit: Näin teet itsestäsi mielenkiintoisen treffeillä

  • Ole rehellinen oma itsesi. Kaikki keksityt tarinat kulkevat aina mukanasi, ja valheista kiinni jääminen on takuuvarma suhteen päättäjä.
  • Ole kiinnostunut aidosti toisen elämästä. Kun toinen osapuoli huomaa, että häntä aidosti kuunnellaan ja ymmärretään, se avaa makuuhuoneen oven nopeammin kuin yksikään kehu kauneudesta tai muusta ulkoisesta piirteestä.
  • Ole siisti. Itsestään huolta pitävä antaa viestin, että ihminen arvostaa itseään ja myös muita. Siisteyden ei tarvitse olla kalleinta kostyymia, mutta puhtaat vaatteet ja kainalot kertovat ihmisen arvostavan samoja asioita myös toisissa.
  • Ole hauska, mutta unohda kaksimielisyydet. Kevyt pilke silmäkulmassa on helpompi lähestyä toista osapuolta, kuin että alkaisi puhua kuin tuomarille. Huumoria ei tarvitse työntää joka paikkaan, mutta sillä saa usein murrettua paksunkin jään, kunhan se osuu oikeaan paikkaan ja hetkeen.

Entä jos jäädyn…?

Jos keskusteluun tulee vaivaannuttava hiljainen hetki, jään voi rikkoa esimerkiksi kysymällä, kuinka monta luuta toinen on rikkonut. Jos se ei vielä murra jäätä, sano, että tarkoitit kuinka monta luuta olet rikkonut muilta.

Tosikot yleensä lähtevät siinä vaiheessa käymään vessassa, eivätkä palaa takaisin. Samanhenkiset sen sijaan jatkavat iltaa!

Tästä linkistä voit kokeilla ilmaiseksi Eliittikumppani -treffipalvelua.