Miesten yleisimmät kompastuskivet nettideittailussa

Nettideittailuissa on muutamia kiveen hakattuja sääntöjä, joita varsinkin miesten kannattaa opetella ulkoa. Ne säännöt olisi hyvä palauttaa mieleen erityisesti silloin, kun kirjautuu deittisovellukseen.


Ensimmäinen sääntö: Älä aseta vaatimuksia

Useimmat meistä lokeroivat toiset ihmiset aina sen mukaan, minkälainen koulutus ihmisillä on, minkälainen asema työelämässä ja minkälaisten ihmisten kanssa kukin elämäänsä viettää.

Kun laitat deitti-ilmoitukseesi vaatimukset koulutuksesta, varallisuudesta ja kengän numerosta, saat olla varma, että se elämäsi kumppani menee toisen syliin.

Kukaan meistä ei voi milloinkaan tietää, missä yhteiskuntaluokassa tai sosiaalisessa ryhmässä elämämme kumppani on. Rakkaudella ei ole palkkapäivää, eikä rakkaus tunne rajoja.

Toinen sääntö: Älä oleta, mitä toinen haluaa

Useat liitot hajoavat siihen, että parisuhteen toinen osapuoli on olettanut kumppaninsa olevan juuri sellaisen, kuin hän itse toisen haluaisi nähdä.

Usein parisuhde lähtee väärille raiteille jo nettideittailun aikana, kun toinen tai molemmat osapuolet olettavat, mitä toinen minusta haluaa ja alkaa toimia tämän oletuksen mukaan. Pääsääntöisesti tällaiset oletukset kertovat enemmänkin ihmisestä itsestään, sillä hän alkaa toimia samalla oletuksella, jolla haluaisi toisen osapuolen toimivan.

Älä siis oleta mitään. Jos et ole varma, mitä toinen osapuoli mistäkin asiasta tai sinusta ajattelee, niin kysy. Kysyvä kun ei tieltä eksy.

Kolmas sääntö: etene rauhassa

Varsinkin naisten mielestä mikään ei ole viestittelyssä ärsyttävämpää, kuin kymmenien hymiöiden, ruusujen ja sydämien määrä jo toisesta viestistä lähtien.

Tarkoitus ei tietenkään ole vastailla asioihin kuivasti tai parilla sanalla, mutta yletön hymiöiden määrä (ja alusta lähtien ylikorostetut kehut ja vuolaat ylistykset varsinkin jos ei olla päästy edes tapaamisasteelle) ovat suurimman osan mielestä kornia, mautonta ja epäilyttävää.

Pyri siis keskustelemaan ja ilmaisemaan itseäsi monipuolisesti, johon antaa mahdollisuuden meidän rikas suomen kieli, mutta jätä emojilla keskustelu varhaisteineille.

Neljäs sääntö: älä lähetä kikkelikuvia!


Älä hyvä ihminen lähetä sitä surullisenkuuluisaa kikkelikuvaa. Älä edes netistä kopioitua (jonkun isomman kokoisen) edes vitsinä! Älä!

Tutkimusten mukaan lähes kaikki nuoret naiset ovat saaneet yksityisviesteinä kuvia, jos jonkin kokoisista miesten genitaaleista.

Kikkelikuvien lähettäminen on oikeasti mautonta ja typerää. Se on osoitus lähettäjän alentuneesta älykkyydestä, sekä erittäin vajaasta ymmärryksestä, mitä naiset oikeasti haluavat nähdä tai kuulla.

Valtaosa naisista myös pitää kikkelikuvia hyvin mauttomina.

Viides sääntö: älä nettideittaile kännissä!

Suomalainen juomakulttuuri on tunnetusti outo: on ihan normaalia, että vedetään taju kankaalle viinan kanssa, joka on kiistatta eräs maailman vaarallisin huumausaine.

Kun perjantai-illan humussa olet kolmannen drinkin jälkeen nousukiidossa, niin älä avaa tietokonetta. Olisi kannaltasi hyvä, ettet avaisi sitä lainkaan ennen kuin olet nukkunut tuhdit yöunet.

Eräs nettideittailun suurin kompastuskivi suomalaisilla miehillä on se, että ruvetaan humalassa seurahakupuuhiin, koska selvinpäin ei uskalleta.

Muista siis tämä: kun alkoholin ja nettideittailun yhdistää, on lopputuloksena usein pelkkä nolo pannukakku!

Jos olet hakemassa treffiseuraa vakavalla mielellä kokeileppas Eliittikumppania!