Suomen parhaat deittisivustot

Sutinat.fi -sivuston ohjeiden avulla olet treffiviidakossa kuin kala vedessä.

Deittisovellus, treffisivusto, deittipalvelu, treffipalsta, deittisivusto vai treffisovellus? Näitä termejä moni nettideittailusta kiinnostunut sinkku pyörittelee usein mielessään, ennen kuin lähtee valitsemaan itselleen sopivaa seuranhakupalvelua.

Markkinoilla on useita deittipalveluita, joten seuraa etsivä sinkku saattaa saada pähkäilystä päänsä pyörälle. Jotta seuranhakuun singahtaminen olisi mahdollisimman helppoa, niin listasimme tähän suosituimmat deittisivustot, joiden kokeilemista voimme vilpittömästi suositella:

Eliittikumppani – Nettitreffit luottamuksella

Eliittikumppani on jo useamman vuoden olut eräs Suomen suosituimmista treffipalstoista. Sen vetovoima perustuu hyvämaineisiin jäseniin, jotka etsivät seuraa tosi tarkoituksella, eivätkä hae pelkkää seksiseuraa.

Eliittikumppani tunnetaan myös siitä, että sivustolla on hauska persoonallisuustesti, jonka avulla ohjelma profiloi sinulle sopivia deittiehdokkaita. Sivustolla on myös erittäin hyvä asiakaspalvelu, joka on apunasi kuutena päivänä viikossa.

E-Kontakti – Suomen suurin treffipalsta

E-Kontakti on eräs parhaista deittisivustoista, jos olet hakemassa vakituista parisuhdetta. E-Kontakti markkinoi itseään aitojen ihmisten kohtauspaikkana, ja mielestämme kyseinen mainoslause sopii deittipalvelulle erittäin hyvin.

E-Kontakti-deittipalvelussa 45 prosenttia sinkuista on naisia, joten sukupuolijakauma on hyvin tasainen. Esimerkiksi suositulla Suomi24 -treffisivustolla sinkkunaisia on vain noin 30 prosenttia.

50plus Match – deittisivusto varttuneille

Nimensä mukaisesti deittisivusto sopii yli 50-vuotiaille sinkuille, jotka hakevat kypsää parisuhdetta.

Hauskaakin tällä deittisivustolla saa pitää, eikä aina ole todellakaan pakko lähteä mukaan vakavamieliseen deittailuun. Treffisivustolta voit löytää seuraa lenkille, tansseihin tai muihin ajan viettoihin.

Tällä treffisivustolla voit luottaa siihen, että sinkut etsivät siellä seuraa tositarkoituksella. Muista: ikää pitää olla mittarissa vähintään 50-vuotta!

Match.com – Sinkkuja tositarkoituksella

Match.com on todennäköisesti maailman suurin deittisivusto, josta lukemattomat sinkut ovat onnistuneet löytämään itselleen elämänkumppanin.

Match sopii kaikille +18-vuotiaille sinkuille. Tyypillinen Matchin käyttäjä on noin +30-vuotias sinkku, joka haluaa muutakin kuin seksiseuraa.

Valtaosa Matchin käyttäjistä haluaa vakituisen seurustelukumppanin!

Sutinat-vinkki: Sinkkumarkkinoilla menestyäkseen ei kannata sitoutua vain yhteen palveluun, vaan tehokkainta on pitää profiilia usealla eri deittisivulla!

Tarjolla on myös pelkkää seksiseuraa

Seuranhakumarkkinoilla on myös kaksi hyvin vapaamielistä deittisivustoa, joilta voi hakea seksiseuraa. Kohutut deittisivustot ovat Victoria Milan ja Ashley Madison.

Sivustojen perusajatus on, että varatut voivat hakea sieltä seksiseuraa. Myös sinkut ja pariskunnat hakevat sieltä ylimääräistä jännitystä elämäänsä.

Victoria Milan – Salaista seksiseuraa

Tuhman maineen omaava kuuluisa deittipalvelu, josta haetaan usein suhteen ulkopuolista salaista seksiseuraa. Imua tuntuu olevan, sillä se on yksi Suomen vilkkaimmin liikennöidyistä deittisivustoista!

Victoria Milan sopii varattujen lisäksi myös sinkuille sekä pariskunnille, jotka haluavat elämäänsä sutinaa. Käytännössä se siis tarkoittaa vapaamielistä seksiseuraa, eikä Victoria Milan -sivustolla etsitä vakavia parisuhteita.

Ashley Madison – naisille ilmainen deittisovellus

Ashley Madison on Victoria Milanin kilpailija, ja molemmat deittisivut ovat ns. pettäjäsivustoja. Deittipalvelusta haetaan seksiseuraa, eikä siellä etsitä vakituisia seurustelukumppaneita.

Ashley Madison -deittisivusto ei ole kuitenkaan pullollaan puolisonsa pettäjiä, vaan ihmisiä rekisteröityy jäseniksi erilaisista syistä. Moni jäsen esimerkiksi elää puolisonsa kanssa vapaassa suhteessa, jolloin sivustolle on kirjauduttu kumppanin siunauksella.

Ashley Madison on kokeilemisen arvoinen sivusto myös sinkuille ja pariskunnille, jotka haluavat elävöittää seksielämäänsä.

Voit myös kokeilla ilmaisia deittisovelluksia

Deittisovellukset ja treffisovellukset ovat puhelimeen ladattavia appeja, joilla sinkut etsivät seuraa toisistaan. Tunnetuimmat deittisovellukset ovat Tinder ja HappyPancake.

Kyseiset deittisovellukset ovat helppokäyttöisiä, mutta ilmaisissa sovelluksissa vaanii aina vaara: palveluissa on paljon valeprofiileja, sekä henkilöitä, jotka etsivät pelkkää seksiseuraa.

Kokeile omalla vastuulla, mutta varaudu kohtaamaan pinnallisuutta ja pettymyksiä!

Happy Pancake – Täysin ilmainen treffisivusto

Täysin ilmainen HappyPancake.fi on eräs Suomen suosituimmista treffisivustoista. Koska HappyPancake on ilmainen, niin se tarkoittaa sitä, että kynnys luoda tili on matala. Valitettavasti jopa niin matala, että deittisivustolle eksyy varsin kirjavaa porukkaa.

Deittisivuston käyttäjistä suurin osa on nuoria aikuisia, mutta seuraa löytyy myös vanhemmille sinkuille. Hyvä tietää: Happypancake.fi-sivustolla on niin paljon mainoksia, että se häiritsee itse seuranhakua. Et voi blokata mainoksia esto-ohjelmien avulla, eli pidä tämä mielessä jos mainokset ärsyttävät!

Tinder – Pintaliitäjien suosikkisovellus

Tinder on suosittu treffipalvelu josta löydä botox-pimut ja lihaksikkaat macho miehet. Riippuen siitä mitä olet hakemassa, niin tämän ei aina tarvitse ola huono asia.

Tinder on oikeasti kätevä sovellus, jos haluaa tavata uusia ihmisiä. Käyttäjä voi pyyhkäistä kuvan vasemmalle, jos eteen ponnahtava kuva ei miellytä. Jos naama miellyttää, niin kuvan voi pyyhkäistä oikealle. Kuvan pyyhkäisemistä kutsutaan svaippaamiseksi.

Raadollisuudella ei kuitenkaan ole rajoja, koska kaikki perustuu valokuviin. Käy rohkeasti kokeilemassa, mutta älä odota liikoja, ettet pety!

Kuten varmaan huomasit, niin sinkkumarkkinoilla on tarjonta kirjavaa. Sinun on tärkeä tiedostaa, että joukossa on useita luotettavia deittisivustoja, jotka todella toimivat. Näistä turvallisimmat ovat E-kontakti, Elittikumppani, 50PlusMatch ja Match.com.

Parhaat ovat maksullisia palveluita, mutta sitä ei tarvitse pelästyä. Kuukausimaksu pitää huolen siitä, ettei treffisivustolle pesiydy pelleilijöitä tai häiriköitä. Parhaiden sivustojen kuukausimaksut ovat lisäksi varsin maltillisia hyötyihin nähden.