Parhaat treffisivustot – Tietoa meistä

Sutinat.fi on deittisivuja ja treffisovelluksia vertaileva sivusto. Haluamme tarjota lukijoille mahdollisimman kattavan läpileikkauksen markkinoilla olevista seuranhakupalstoista ja deittisovelluksista.

Sivustolla julkaistaan myös blogeja, jotka liittyvät deittailuun ja seuranhakuun. Annamme myös treffivinkkejä, joiden avulla seuranhaku on helpompaa.

Taustalla kokemusta

Sivustoa ylläpitää joukko kokeneita deittailijoita, joilla on monen vuoden henkilökohtainen kokemus deittisivustoista ja treffisovelluksista. Toimitukseemme kuuluu myös lukuisia ulkopuolisia avustajia, jotka ovat aktiivisia nettideittailijoita ja parisuhdeihmisiä.

Sivustolla julkaistava materiaali deittipalveluihin liittyen perustuu omiin henkilökohtaisiin kokemuksiimme. Blogeissa kirjoitetaan usein tutkitusta tiedosta, joka on lähes poikkeuksetta poimittu kansainvälisesti tunnetuista julkaisuista.

Et sitoudu mihinkään

Sutinat.fi on lukijoille täysin ilmainen sivusto, eikä sen käyttäjä joudu sitoutumaan mihinkään. Kirjoitamme paljon ilmaisista treffipalveluista, mutta joistakin maksullisista deittisivustolta saamme mainostuloja.

Sivustollamme on ns. kumppanuusmainoslinkkejä, mutta ne eivät vaikuta sinun treffipalveluista mahdolisesti maksamaan hintaan, paitsi korkeintaan pienentämällä niitä ajoittaisten uniikkien tarjouskampanjoidemme ansiosta. Saamamme palkkiot eivät vaikuta tekemiimme suositteluihin.

Kumppanuusmainonta on nykyään erittäin yleinen ansaintakeino Internetissä. Sitä harjoittavat nykyään lähes poikkeuksetta esimerkiksi kaikki Suomen suurimmat mediatalot ja verkkokaupat.

Tehdäänkö yhteistyötä?

Olemme kiinnostuneita kuulemaan lukijoidemme kokemuksia nettideittailusta. Meitä kiinnostaa myös yhteistyö esimerkiksi bloggareiden kanssa, joiden erikoisalaa ovat parisuhdeasiat.

Jos sinusta tuntuu, että haluaisit tehdä kanssamme yhteistyötä, niin laita sähköpostia: (s-posti alhaalla 07/2021, asiaa korjataan parhaillaan)

Alla on meidän suosituimpia artikkeleitamme:

Ammattikuvaaja neuvoo ohjeet onnistuneen deittiprofiilikuvan otttoon

Varttunut puuma: uhka vai mahdollisuus?

Mistä tietää onko mies kiinnostunut?

Ota yhteyttä