Vaimo ulkomailta löytyy helposti – mutta onko se kannattavaa?

Tuntuuko sinusta, ettet löydä vaimoa Suomesta?

Siinä tapauksessa kannattaa harkita vaimon hakua ulkomailta, mutta siihen liittyy riskejä.

Ennen kuin lähdet hakemaan vaimoa ulkomailta, niin on hyvä tiedostaa eräs seikka: vaimon löytää helposti ulkomailta, mutta suhteista on (ainakin aluksi) rakkaus kaukana.

Karu totuus nimittäin on se, että yli 99 prosenttia ulkomailta saapuvista vaimoista muuttaa kylmään Pohjolaan rahan ja paremman elämän perässä….

…eikä siis suinkaan sen lähettämäsi valokuvan vuoksi, jossa istuskelet traktorin päällä lyhythihaisessa Suomi-paidassa Reino-tossut jalassa:)

Jos sinua ei häiritse se, että nainen saapuu Suomeen aluksi vain hyötyäkseen sinusta taloudellisesti, niin heittäydy mukaan vaan.

Muista kuitenkin pitää järki päässä, sillä moni on menettänyt omaisuutensa, kun on tullut tuontivaimon huijaamaksi!

Emme väitä, että kaikki suhteet päättyvät ikävästi, sillä aitoja rakkaustarinoitakin on syntynyt. Riskit ovat kuitenkin moninkertaiset, jos vertaa kotimaisiin vaimoehdokkaisiin. Vaimon hankkiminen ulkomailta on kaiken lisäksi juuri nyt erittäin haastavaa, koska korona.

Kokeile ilmaiseksi E-Kontakti sivustoa

Mene paikanpäälle!

Vaimoa ulkomailta metsästävän on hyvä muistaa, että ensitapaaminen vaimoehdokkaan kotimaassa on ainoa järkevä vaihtoehto.

Moni on tilannut vaimon Suomeen pelkän valokuvan perusteella, jolloin lentokoneesta on tallustellut maan kamaralle aivan jotain muuta, kuin se valokuvien hemaiseva parikymppinen kaunotar!

Moni on myös tullut huijatuksi tilaamisvaiheessa. Hyväuskoinen hölmö on lähettänyt rahat lentolippua varten, mutta daami ei koskaan saapunut maahan. Rakkauden kipeän isännän rahat huijareille sen sijaan kelpasivat.

Kuulostaako hankalalta?

Voit vielä käydä katsastamassa nämä pari laatusivustoa, josta löytyy suomalaisnaisten lisäksi paljon kiinnostavia Suomessa asuvia ulkomaalaisnaisia:

Kokeile ilmaiseksi Eliittikumppani sivustoa

Suomalaisten suosituimmat vaimonhakumaat:

Listasimme tähän viisi maata, joiden kansalaisten kanssa suomalaiset solmivat eniten avioliittoja:

1.Thaimaa

Thaimaa on täynnä halukkaita naisia, joten ei ihme, että suomalaiset miehet viihtyvät siellä. Suomalaisilla ja thaimaalaisilla on samanlainen arvomaailma, joten kemiat usein pelaavat hyvin yhteen.

Thaimaan lomakohteissa on runsaasti tyttöbaareja, joista saa helposti seksiseuraa. Monella miehellä yhden illan juttu muuttuu helposti parin viikon lomaromanssiksi.

Moni onkin ihastumisen huumassa ryhtynyt järkkäilemään loman viimeisinä päivinä mielitietylleen lentolippua Suomeen. Älä sorru samaan, sillä sellainen toiminta tuottaa lähes aina karvaan pettymyksen.

Kulttuurierot ovat Suomen ja Thaimaan välillä suuret, joten arki Suomessa on osoittautunut hyvin haastavaksi. Osa romansseista on kuitenkin vakiintunut.

Voit myös käydä ennen matkaa tutkailemassa netistä vaimoehdokkaita. Kokeile suosittua hakusanaa: miten vaimo Thaimaasta. 

Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2019 solmittiin 202 avioliittoa suomalaisten miesten ja thaimaalaisten naisten välillä.

2. Venäjä

Suomalaiset miehet solmivat toiseksi eniten aviolittoja venäläisten naisten kanssa. Venäjällä on Thaimaan tavoin heikko taloudellinen tilanne, joten paksulla lompakolla löydät sieltä varmasti vaimon.

Moni venäläinen nainen etsii miestä ulkomailta, erityisesti siis Suomesta. Suomalaiset miehet ovat venäjällä todella haluttuja juuri sen vuoksi, että he ovat avokätisiä.

Varo kuitenkin huijatuksi tulemista, sillä moni mies on menettänyt viimeiset roponsa pelaillessaan itäeurooppalaisten daamien kanssa!

Avioliittoja solmittiin suomalaisten miesten ja venäläisten naisten välillä 164 kappaletta vuonna 2019.

3. Viro

Kolmanneksi eniten suomalaiset miehet solmivat aviolittoja virolaisten naisten kanssa. Vuonna 2019 liittoja solmittiin 87 kappaletta.

Viro on Suomen tavoin EU-maa, mutta taloudellinen tilanne on heikompi. Venäjän tavoin Virosta löytyy helposti vaimo, jos taloutesi on kunnossa.

Muista kuitenkin, ettei rahalla saa tosirakkautta. Pelkkää seksiseuraa kylläkin.

Virolaisen daamin kanssa on helppo tapailla, sillä välimatka on pieni, etkä tarvitse viisumia.

4. Filippiinit

Aasian maista Thaimaan jälkeen suosituin vaimonhakumaa on Filippiinit.

Tämä suosittu lomakohde tunnetaan tyttöbaareista ja valtoimenaan rehottavasta seksiturismista. Onkin siis sanomattakin selvää, että jos isännällä on riihikuivaa, niin vaimokandidaatteja on jonoksi asti.

Filippiniläiset naiset puhuvat usein parempaa Englantia, kuin thaimaalaiset, joten kommunikointi on helpompaa.

Suomalaiset miehen solmivat vuositasolla noin 60-90 avioliitoa filippiiniläisten naisten kanssa.

5. Vietnam

Vietnamin suosio turistimaana on aiheuttanut sen, että yhä vain useammat suomalaiset miehet hankkivat sieltä tuontivaimon. Esimerkiksi vuonna 2019 Suomessa solmittiin 61 avioliittoa suomalaisten miesten ja vietnamilaisten naisten välillä.

Vaimo ulkomailta Suomeen -hanketta hankaloittaa byrokratia

Muista, että vaimon hakua ulkomailta hidastaa byrokratia. Ulkomailta vaimoa hankkivan tulee ottaa huomioon oleskeluun liittyvät lupa-asiat, jotka saattavat olla haastavia.  

Moni ulkomaalainen nainen tarvitsee oleskeluluvan, EU-kansalaisia lukuunottamatta. Ainoa tapa nopeuttaa luvan saamista on solmia avioliitto.

Naimisiin meneminen kuitenkin vain oleskeluvan saamisen vuoksi on riskaabelia, ja moni näistä liitoista päättyy pian eroon. Ja maksajana on se osapuoli, kenellä on rahaa.

Jos tuleva vaimo on kotoisin EU-maasta, niin oleskelulupaa ei tarvita. Näin ollen esimerkiksi virolaisen naisen kanssa on helpompi mennä naimisiin, kuin vaikka thaimaalaisen.

Jos olet päättänyt hakea tulevalle vaimollesi oleskelulupaa, niin ryhdy viipymättä toimeen. Etenkin näinä päivinä joudut aikamoiseen lomakeviidakkoon maahanmuuttoviraston kanssa, sekä käsittelyajat ovat pitkiä.

Oleskeluluvan etu on se, että vaimosi voi aloittaa työnteon Suomessa. Työllistymisprosentti tuontivaimoilla on kuitenkin usein alhainen, koska esimerkiksi kielitaito on esteenä. Varaudu siis siihen, että joudut vuosia eteenpäin toimia perheen menojen rahoittajana.

Kannattaako siis tuoda vaimo ulkomailta?

Kysymykseen ei siis ole yksiselitteistä vastausta.

Monet asiat puoltavat vaihtoehtoa, mutta onko riskejä sittenkin liikaa…

Sanomattakin on selvää, ettei mitään pidä tehdä hetken mielijohteesta.

Ideaali tilanne olisi sellainen, että voisit rauhassa tutustua tulevaan vaimoosi tämän kotimaassa, esimerkiksi säännöllisesti lomailemalla siellä.

Tapailun vakiinnuttua kannattaa pyytää vaimoehdokas ensin lomalle Suomeen. Silloin voit tarkkailla miten daamisi viihtyy täällä ja tuntuuko kulttuuri sopivan hänelle.

Tärkeää on myös se, miten lähipiirisi suhtautuu tulevaan puolisoosi. Naisella olisi hyvä olla Suomessa myös hänen kotimaastaan kotoisin olevia kavereita.

Ulkomaalaisessa tyttöystävässä ei ole mitään hävettävää. Muista kuitenkin lukea tämä artikkeli kahteen kertaan läpi, ennen kuin teet peliliikkeitä.

Jos olet yleisesti kiinnostunut ulkomaalaisista naisista, niin tässä on pari deittisivustoa, joista löytää suomalaisten naisten lisäksi seuraa ulkomaalaisista naisista:

Kokeile ilmaiseksi Eliittikumppani sivustoa
Kokeile ilmaiseksi E-Kontakti sivustoa