Huippukuvaaja neuvoo: Näin otat deittisivustolle onnistuneet valokuvat!

Jos haluat löytää netistä kumppanin, niin avain onnistumiseen on laadukkaasti tehty deittiprofiili. Onnistuneen deittiprofiilin tärkein asia on hyvät valokuvat.

Tutkimusten mukaan valokuvalla varustettu seuranhakuilmoitus saa jopa 9 kertaa enemmän yhteydenottoja!

Eräs pitkän linjan lehtikuvaaja kertoo Sutinat.fi-sivustolle miten onnistut ottamaan valokuvat, joilla otat deittisivustot haltuun hetkessä.

Ammattikuvaajan vinkit onnistuneisiin profiilikuviin:

Panosta hyviin valokuviin!

”Suomalaiset (ainakaan miehet) eivät kauhean mielellään poseeraa valokuvissa. Jos haluat onnistua saamaan seuraa netistä, niin nyt sinun täytyy vähän uhrautua! Näe vähän vaivaa, ja pyydä vaikka joku kaverisisi ottamaan sinusta valokuvia. Menestynyt deittiprofiili pitää AINA sisällään hyvät ja monipuoliset valokuvat.”

Ota sellaisia kuvia, joissa näkyy koko vartalo!

”Sinkkumiesten kannattaa pitää huolta siitä, että heillä on valokuvissa puhtaat ja tyylikkäät vaatteet päällä. Ota kuvia, joissa näkyy koko vartalo. Äläkä roikota tupakkaa tai kaljatölkkiä kädessäsi!”

”Sinkkunaisten kannattaa panostaa luonnollisuuteen. Yllättävän pieni osa miehistä arvostaa ylimeikattuja botox-pimuja, jotka tuijottavat kameraan huulet törröttäen jokaisessa kuvassa.”

”Älä laita deittisovelluksen profiilikuvaksi sitä kivaa 20 vuotta vanhaa (ja 20 kiloa laihempaa) kuvaa itsestäsi. Se voi toimia netissä hyvin, mutta kostautuu varmasti heti ensitapaamisella!”

Kuvaa ulkona!

”Älypuhelimissa on nykyään hyviä kameroita, joilla saa riittävän hyviä kuvia. Pidä kuitenkin huolta siitä, että valoa on tarpeeksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita suoraa auringonpaistetta, joka aiheuttaa kuviin varjoja ja puhki palaneita kohtia.”

”Jos kuvaatte aurinkoisella ilmalla, niin pidä huoli, että aurinko on aina valokuvaajan selän takana. Pilvinen, mutta kirkas päivä on usein paras keli kuvata.”

Ole luonnollinen!

”Yritä olla kuvissa mahdollisimman luonnollinen. Älä käytä kuin korkeintaan yhdessä deittiprofiilisi otoksessa aurinkolaseja. Silmät ovat sielun peilit, ja ne on hyvä esitellä kuvissa, kun haet seuraa netistä.”

”Koita unohtaa kuvaustilanteessa valokuvaajan läsnäolo, niin pysyt mahdollisimman rentona. Jännitys heijastuu heti myös kuviin. Ja lopuksi tärkein asia: hymyile luonnollisen vapautuneesti!”

Tästä linkistä voit siirtyä suoraan seuranhakuun: Suomen parhaat treffipalstat