Vanhempi mies, uhka vai mahdollisuus?

Usein kuulee mainittavan, että vanhassa vara parempi, mutta toimiiko se parisuhteissa?

Sinkkumarkkinoilla nuoruuden ajatellaan olevan valttia, mutta tutkimusten mukaan miehen kokemus sytyttää naisia yhtä lailla kuin nuoruuden into. Hyvin moni nainen haluaa parisuhteelta (sekä myös irtosuhteilta) muutakin kuin pelkkää seksiä.

Vanhempi mies pystyy antamaan harjaantuneisuutensa avulla naiselle hyvän seksikokemuksen lisäksi myös arvostusta ja läheisyyttä. Ne ovatkin naisista huomattavasti tärkeämpiä asioita, kuin pelkkä seksi.

Kuusi asiaa, joissa vanhassa vara on parempi:

1. Muutakin kuin pelkkää seksiä

Vanhempi mies on yleensä oppinut ymmärtämään, mistä nainen todella pitää. Kokenut mies pystyy tuottamaan naiselle muutakin kuin pelkkää seksuaalista nautintoa esimerkiksi huomioimalla daamiaan oikealla tavalla. 

2. Ei pelkkää testosteronia

Vaikka testosteronin määrä alkaa laskea yleensä noin 40 ikävuoden jälkeen, se ei tarkoita sitä, että miehen seksuaalisuus sinänsä katoaisi mihinkään. Pelkkä testosteronin määrä ei ratkaise miehen seksuaalisuutta, vaan yleensä kysymys on siitä, kuinka hyvin parin kemiat pelaavat yhteen.

3. Kokemus on valttia

Vanhempi mies ymmärtää naisen tarpeita paljon paremmin kuin suurin osa nuorista kolleista, ja siksi vanhempi mies on parempi vaihtoehto nuorellekin naiselle. Vanhemmat herrasmiehet, eivät aina ole olleet herrasmiehiä, vaan asiat on opittu kantapään kautta!

4. Vanhempi mies kuuntelee

Kanssakäymisessä on hyvä osata myös kuunnella ja puhua, joten elämää nähnyt mies pystyy kommunikoimaan naisen kanssa tavalla, joista nuorilla miehillä ei yleensä ole mitään käsitystä.

5. Jälkikasvulle turvallisuutta

Mikäli parisuhde vanhemman miehen kanssa johtaa lapsien syntymään, on elämää kokenut mies kasvattajana huomattavasti parempi kuin iltaisin Pleikkaa naputtava lippispää.

Parisuhde vanhemman miehen kanssa johtaa harvemmin eroon kuin nuoren miehen kanssa, jonka kypsymättömyys on hyvin usein eron syynä.

6. Avaimet käteen -paketti

Oletko joskus haaveillut joskus lapsista, mutta et ole niitä syystä tai toisesta saanut?

Ottamalla vanhemman miehen, niin voit saada kaupanpäälle miehen jälkikasvun. Usein lapset ovat niin varttuneita, että vältät kätevästi kakkavaippojen vaihdot. Jos itselläsi on lapsia, niin uusioperheen muodostaminen muuttaa yksinäisen elämäsi hetkessä sosiaaliseksi temmellystantereeksi!

Haluatko siis lenkkeilyseuraa tai tosirakkautta varttuneemmasta +50-vuotiaasta kypsästä miehestä? 50PlusMatch deittisivusto on suosituksemme sinulle!

Tutustu alla olevasta linkistä ilmaiseksi seuranhakupalvelu 50PlusMatchin sinkkuihin ja kumppaniehdokkaisiin