Victoria Milan – deittisivusto seksiseuraa etsiville

Elätkö avoimessa suhteessa?

Etkö saa tarpeeksi seksiä?

Kiinnostaako kielletty hedelmä?

Victoria Milan on kuuma puheenaihe deittimaailmassa villien sinkkujen kesken. Se ei ole deittisivusto sanan perinteisessä merkityksessä, vaan sivustolta haetaan seksiseuraa.

Victoria Milan -deittisivuston perusajatuksena on se, että varatut ihmiset voivat hakea sieltä itselleen salaista seksiseuraa. Kansankielessä puhutaan siis pettämisestä.

Victoria Milan sopii varattujen lisäksi myös sinkuille sekä pariskunnille, jotka haluavat elämäänsä lisäjännitystä. Käytännössä se siis tarkoittaa vapaamielistä seksiseuraa, eikä Victoria Milan -sivustolla etsitä vakavia parisuhteita.

Victoria Milan on eräs Suomen vilkkaimmin liikennöity deittisivusto. Käyttäjiä on ympäri maailmaa miljoonia, mutta sivuston tietojen mukaan pelkästään Suomessa on noin 400 000 jäsentä. Deittisivustolta on siis hyvät mahdollisuudet löytää seksiseuraa.

Mutta minkälaiset ihmiset sitten käyttävät Victoria Milania?

Tähän kysymykseen ei ole yksinkertaista vastausta. Sivustolle on 18-vuoden ikäraja, mutta tyypillinen Victoria Milanin käyttäjä on 30-35-vuotias. Myös nuorempia sekä vanhempia käyttäjiä pettäjäsivustolta löytyy.

Ehkä hieman yllättäen deittisivustolla on enemmän käyttäjinä naisia, kuin miehiä. Monet heistä etsivät lyhyttä seksisuhdetta tai pidempiaikaista sivusuhdetta. Perusajatuksena on löytää seksisuhde parisuhteen rinnalle.

Deittisivuston avulla voi myös etsiä jännitystä arkeen, ilman että asiat etenevät keskusteluita pidemmälle. Victoria Milanissa voi nimittäin käydä keskusteluita, sen sijaan että päädytään heti samaan sänkyyn.

Moraalinen puoli askarruttaa

Kun Victoria Milanista puhutaan, niin palvelun moraalinen puoli herättää usein ihmisillä kysymyksiä. Pettäminen on kuitenkin sellainen asia, joka on tullut nykymaailmaan jäädäkseen. Tutkimusten mukaan yksi viidestä pettää kumppaniaan.

Toisen ihmisen pettäminen parisuhteessa on tietenkin periaatteessa moraalisesti väärin. Suhteissa voi kuitenkin olla tilanteita, joissa pettäminen on sallittua. Pari voi elää vapaassa suhteessa tai seksi ei onnistu puolison haluttomuuden vuoksi. Syitä voi olla siis lukuisia.

Elämä on kuitenkin valintoja täynnä, joista vastaat vain sinä. Jos Victoria Milan soveltuu juuri nyt elämäntilanteeseesi, niin deittisivustolle liittyminen on sinun oma päätöksesi. Meidän tehtävänämme ei ole toimia moraalipoliiseina.    

Pysyt helposti anonyyminä

Moni ehkä mietti tässä vaiheessa, että miten sivustolla voi esiintyä niin, etteivät kaikki näe valokuviasi. Victoria Milanissa asia on otettu huomioon, sillä siellä on panostettu huolellisesti yksityisyyteesi.

Deittipalvelussa voit helposti päättää kenelle sinun kuvasi näytetään. Eli puolisosi tai työkaverisi eivät pääse kovinkaan helposti jyvälle tekemisistäsi.

Profiilisi pysyy automaattisesti piilossa rekisteröitymättömiltä käyttäjiltä. Muiden käyttäjien osalta voit helposti suojata yksityisyyttäsi. Voit esimerkiksi tehdä sellaisen asetuksen, että profiilisi näkyy vain omille suosikeillesi.

Voit tehdä profiilikuvastasi sellaisen, jossa ei näy kasvojasi tai sitten voit sumentaa kuvaa. Voit myös blokata toisia käyttäjiä, jos et halua olla heihin yhteydessä.

Sutinat-vinkki: Victoria Milanilla voit esiintyä pelkällä salanimellä, sillä sivusto ei vaadi koskaan oikeaa nimeäsi!

 • Jos sivusto jää auki vahingossa tietokoneen näytölle, niin Victoria Milan kirjautuu automaattisesti ulos tietyn ajan jälkeen.
 • Palvelussa on paniikkinappula, jota painamalla pääsee siirtymään vauhdilla YouTuben etusivulle.

Miten Victoria Milan toimii?

Victoria Milaniin liittyminen on varsin yksinkertaista, ja sen käyttäminen on helppoa kuin heinän teko.

Liittymisprosessi käynnistyy perinteisesti käyttäjätunnuksen ja salasanan luonnilla. Sen jälkeen deittisovellukseen ilmoitetaan syntymäaika ja sähköpostiosoite.

Sutinat-vinkki: Rekisteröitymistä varten kannattaa luoda jokin maksuton henkilökohtainen sähköpostiosoite, kuten hotmail- tai gmail-osoite, jonka olet osoittanut vain Victoria Milanin käyttöön!

Seuraavaksi sinun tulee kuvailla Victoria Milanille, minkälaista seuraa etsit. Mieti tarkasti minkälaisia vastauksia annat, koska tämä määrittelee sen minkälaisia henkilöitä sivustolla tulet tapaamaan.

Sitten ohjelma kysyy sinulta, etsitkö seuraa miehistä vai naisista. Sen jälkeen sivusto kyselee fantasioistasi ja fetisseistäsi.

Lopuksi voit kuvailla ulkonäköäsi erilaisten vaihtoehtojen avulla. Sen jälkeen deittipalvelu pyytää sinua vahvistamaan sähköpostisi. Vahvistamisen jälkeen voit aloittaa palvelun käyttämisen!

Kuinka paljon Victoria Milanin käyttäminen maksaa?

Liittyminen Victoria Milan -deittisivustolle on ilmaista, mutta jos sivustosta haluaa saada enemmän irti, niin maksulliseksi jäseneksi kannattaa liittyä.

Ilmaisjäsenenä sivustoa voi käyttää varsin rajallisesti, sillä voit tehdä vain seuraavia asioita:

 • Voit luoda profiilin
 • Voit lukea muiden profiileita
 • Voit käyttää perushakua muiden profiilien etsimiseen

Kun liityt maksulliseksi Premium VIP -jäseneksi, niin pääset välittömästi toimintaan kiinni:

 • Voit alkaa keskustelemaan chatissä
 • Voit lähettää ja lukea viestejä
 • Voit aloittaa flirttailun

Useat Victor Milanin käyttäjät etsivät sivustolta seksiseuraa säännöllisesti, niin he valitsevat 12 kuukauden kestojäsenyyden. Kuukausihinnaksi tulee silloin vain 19,90 euroa per kuukausi.

Victoria Milanissa voi valita myös lyhyempiä jäsenyyksiä. Niiden hinnat vuonna 2021 ovat:

 • 1 kuukausi / 54,99 euroa per kuukausi
 • 3 kuukautta / 39,99 euroa per kuukausi
 • 6 kuukautta / 29,99 euroa per kuukausi

Eli jos siis haluat saada sivustosta kaiken irti niin taloudellisesti kuin myös seuranhakumielessä, niin paras vaihtoehto on 12 kuukauden kestojäsenyys.

Jäsenyyden voi maksaa useimmilla luottokorteilla, kuten Visalla, Mastercardilla ja American Expressillä.

Myös Netteller- ja Entercash-rahansiirrot käyvät.

Sutinat-vinkki: Jos puolisollasi on tapana tutkia tiliotteistasi, niin voit ostaa R-kioskilta PaySafeCard -rahakortin, jolla maksun voi suorittaa!

Käyttäjien kokemuksia Victoria Milanista

Victoria Milan on aiheuttanut alusta alkaen paljon kuohuntaa ja päivittelyä kahvipöytäkeskusteluissa. Netti tuntuu olevan pullollaan mielipiteitä ja kokemuksia Victoria Milanista.

Sivusto on kuitenkin niittänyt mainetta ns. pettäjäsivustona, joten se on kirvoittanut moraalinvartijat parjaamaan sivua hyvinkin aktiivisesti, vaikka heillä ei ole välttämättä henkilökohtaisia kokemuksia Victoria Milanista. 

Pidit Victoria Milanista tai et, niin fakta on kuitenkin se, että sivustolla on noin 400 000 suomalaista käyttäjää. Lukua voidaan pitää aika hyvänä indikaattorina: jos sivustolla on noin paljon käyttäjiä, niin sen täytyy silloin myös toimia.

Keräsimme tähän muutamia käyttäjien kokemuksia Victoria Milanista:

Reilun kahdenkymmenen yhteisen vuoden jälkeen vaimoni ilmoitti minulle, ettei halua enää harrastaa seksiä. Yhteisestä sopimuksesta loimme minulle profiilin Victoria Milaniin, josta löysinkin pian itselleni hyvää seksiseuraa. Vaimo on järjestelyyn tyytyväinen ja liittomme jatkuu vakaana.

Harri, 45v.

Tylsistyin pahoin harmaaseen avioliittoseksiin. Minulla on paljon fantasioita, mutta mieheni suuttui minulle, jos yritin puhua niistä. Olen ollut nyt kolme vuotta Victoria Milanin jäsen, ja pystyn toteuttamaan itseäni seksuaalisesti. Olemme mieheni kanssa yhä onnellisesti, mutta tylsästi yhdessä.

Susanna, 32v.

Olen aina ollut hieman kesytön villikissa. Käyn suunnilleen kerran kuussa salatreffeillä eri miesten kanssa, joita olen tavannut Victoria Milanissa. Mieheni ei tiedä asiasta. Hän tosin on itse sellainen macho-mies, että en yhtään ihmettelisi, jos jonain päivänä törmäisin Victoria Milanissa häneen.

Jaana, 38v.

Kannattaako Victoria Milania deittisivustoa kokeilla?

Jos Victoria Milanin kaltainen sivusto sopii sinun luonteellesi ja elämäntilanteellesi, niin kyllä kannattaa. Se on ehdottomasti paras paikka löytää seksiseuraa.

Markkinoilla on myös muita vastaavia sivustoja, mutta Victoria Milan on niistä ehdottomasti monipuolisin ja paras.

Annamme sivustolle arvosanaksi 4,4 / 5

Rating: 4.5 out of 5.

Klikkaa alla olevaa linkkiä jos haluat kokeilla Victoria Milan -treffipalvelua.

Usein kysyttyä Victoria Milan treffipalvelusta

 • Mikä on Victoria Milan?
 • Victoria Milan mainostaa itseään erityisesti varatuille tai naimissa oleville suunnattuna seuranhakupalveluna. Sivuston on perustanut vuonna 2010 Norjan radion entinen ohjelmajohtaja, Sigurd Vedal vuonna 2010 ja nykyään palvelua pyörittää Maltalla toimiva Digisec Media Ltd. Victoria Milan deittisivusto on toiminut suomessa vuodesta 2011
 • Mitä Victoria Milan tarjoaa?
 • Victoria Milan deittisivusto mainostaa itseään maailman suosituimmaksi naimisissa tai parisuhteessa oleville suunnattuna deittisivustona. Väite on helppo uskoa sillä sivustosta on 41 eri kielille ja markkinoille suunnattua versiota. Treffisivusto yhdistää varattuja jäseniään tavalla jossa osapuolien identiteetti pidetään piilossa. Sivusto tähtää tarjoamaan anonyymejä, luottamuksellisia ja turvallisia kohtaamisia varatuille jäsenilleen. Antonyymisuuden takeena on mm kasvo kuvien pikselöinti. Mielenkiintoisena ominaisuutena on sivuston tarjoama ”Panic Button” joka on suunniteltu suojaamaan käyttäjää tarjoamalla hätäpoistumisen sivustolta jos on esim vaara että kumppani on havaitsemassa deittisivuston käytön.
 • Mitä hyvää on juuri Victoria Milan treffipalvelussa?
 • Pettäjä sivustona tunnettu palvelu on monen mielestä moraalisesti arveluttava, mutta ainakin sivusto tekee parhaansa tarjotakseen turvallisen, luotettavan ja laadukkaan kokemuksen. Victoria Milan nimi ei esiinny luottokortti laskuissa, sivusto hyödyntää laadukasta teknologiaa tietoturvan ja yksityisyyden suojan turvaamiseksi. Vaikka seuranhaku palvelu on suunniteltu ohjaamaan vahvasti seksisuhteisiin ja syrjähyppyihin pyrkii se tekemään sen mahdollisimman asiallisesti, palvelu esim. vahtii tarkkaan mitä kuvia käyttäjät sinne lataavat, ja mm minkään filttereiden, huonolaatuisten kuvien, muita ihmisiä esittävien tai täysin hävyttömien, täyttä alastomuutta sisältävien kuvien käyttö on kielletty.
 • Sopiiko Victoria Milan minulle?
 • Victoria Milanilla on maailmassa miljoonia käyttäjiä ja se tarjoaakin seksiseuraa hakeville yhden tehokkaimmista alustoista. Varatuille suunnatut treffipalvelut saapuivat Eurooppaan Yhdysvalloista jossa ne ovat aikaisemmin jo todistaneet että tällaisille palveluille on todellinen kysyntä. Deittisivustoa on turvallinen käyttää ja sen käyttöliitttymä on helppo ja suoraviivainen käyttää. Palvelusta on tarjolla verkkosivuston lisäksi myös IOS ja Android sovelluskaupoista löytyvät applikaatiot. Sutinat sivuston kautta voit kokeilla Victoria Milan palvelua ilmaiseksi, premium ominaisuudet ovat kuitenkin vain maksavien asiakkaiden käytössä.